Tractari Auto cu macara in Bucuresti

0
594
Tractari Auto cu macara in Bucuresti

Niciun proprietar de masina nu este ferit de defectiuni. Vehiculele care au probleme semnificative se pot opri brusc, sunt imobilizate la sol sau au rotile rupte, astfel incat proprietarul ramane cu ea in drum. Si chiar daca masina este noua, nu ai o garantie deplina impotriva unei situatii neprevazute pe sosea. In principal, este pur si simplu imposibil sa efectuezi reparatii auto la fata locului. Practic, in fata unei defectiuni semnificative, soferii ar trebui sa apeleze la o firma de tractari auto cu macara. La o firma de tractari auto fiabila poti comanda o platforma de tractari auto, care este dotata cu macara, un manipulator si alte echipamente speciale care permit rezolvarea rapida a problemei.

Nu exista sarcini de nerezolvat pentru Romtractari, firma de tractari Bucuresti

In actualul mediu concurential, companiile care furnizeaza servicii de tractari auto duc o lupta grea pentru clienti, si, din acest motiv, poti fi sigur ca asistenta necesara va fi furnizata eficient si la timp. Firma de tractari Romtractari dispune de o tehnologie moderna, ceea ce face posibila realizarea sarcinilor in cea mai scurta perioada posibila, cu o calitate inalta si foarte precisa. 

Situatiile de trafic de urgenta pot provoca daune atat de grave masinii, incat fara ajutorul echipamentelor speciale, transportul sau va fi imposibil. In acest caz, specialistii folosesc un tractari auto cu macara. Acest vehicul special, combina calitatile echipamentului de remorcare si o macara. Cu ajutorul sau, se rezolva cele mai complexe probleme de transport a vehiculelor deteriorate.

In ce cazuri ar trebui comandata o platforma de tractari auto cu macara

Dupa accidentele de circulatie care au provocat daune grave masinii sau cand autovehiculul este imobilizat la sol, cu rotile rupte, o platforma cu macara este cel mai popular mijloc de incarcare si tractare a unei masini.

Caracteristicile structurale ale acestui tip de echipament de evacuare, permit ridicarea si manipularea in spatii limitate. Acest tip de platforma cu macara este utilizat cu succes si in prezenta urmatoarelor probleme a masinii:

  • Defectiunea cutiei de viteze
  • Blocare la aprindere
  • Defectiune a sistemului de directie
  • Blocarea rotilor
  • Defectiune la franare.

In situatiile in care un vehicul se prabuseste intr-un sant, in partea de jos a unui rau sau intr-un loc inaccesibil, o platforma de tractari auto cu macara este singurul instrument tehnic care permite ridicarea si transportul cu exactitate si rapiditate a unui vehicul deteriorat. Capacitatile unei astfel de platforme de tractari, fac posibila evacuarea autoturismelor si camioanelor, precum si a vehiculelor speciale. Daca masina s-a rasturnat si a intrat intr-o mlastina, se poate folosi suplimentar o remorca cu macara.

Poti apela la serviciile unei firme de tractari auto cu macara in conditii de blocaje urbane, precum si in caz de accidente pe drumurile suburbane. 

Avantajele tractari auto cu macara

Solicitand ajutorul firmei de tractari auto cu macara, poti conta pe urmatoarele avantaje:

  • Transport posibil de vehicule puternic deteriorate;
  • Incarcarea echipamentelor se poate efectua cu blocarea completa a sistemelor prioritare de control a vehiculului;
  • Siguranta in transport garantata;
  • Mentinerea integritatii elementelor corpului si a parametrilor tehnici ai suspensiei.
  • Incarcarea unei masini din locuri inaccesibile cu cea mai atenta atitudine etc.
Articolul precedentForaje puturi – Confort si calitate
Articolul următorAlege cazare regim hotelier pt a evita zgomotul si praful renovarilor mai ales atunci cand ai copil