Servicii de tractari auto de la Romtractari

0
1032
Servicii de tractari auto de la Romtractari

Fiecare proprietar de masina, cel putin o data in viata, s-a confruntat cu o situatie in care masina a refuzat sa se deplaseze. RomTractari este o firma de tractari auto de incredere, cu o flota numeroasa de diferite tipuri de platforme pentru remorcare. Te poate ajuta in permanenta, rapid si la un pret atractiv. Sunand la firma de tractari auto, iti vei rezolva toate problemele asociate cu transportul masinii.

De ce sa alegi firma de tractari auto Romtractari?

Lucreaza non-stop. Cererile de remorcare si transport ale masinilor sunt acceptate non-stop. La dispozitia ta este pusa o platforma de tractari, 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Service de mare viteza. Plecarea se face urgent. Doar suna la firma de tractari auto si intr-un timp mediu de 30 minute vei fi remorcat.

Orice zona din Bucuresti – Sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Firma de tractari auto lucreaza pe intreg teritoriul Bucurestiului, incluzand toate cele 6 sectoare.

Sigur si de incredere. Simte-te liber fara sa te gandesti la siguranta vehiculului tau, deoarece acesta va fi complet asigurat pe toata durata evacuarii.

Flota extinsa. Flota firmei de tractari este formata din mai multe masini cu remorca, platforme, atat pentru pasageri, cat si de marfa, majoritatea importate.

Preturi atractive. Firma de tractari auto Romtractari practica cele mai mici preturi pentru tractarea masinii in orice sector din Bucuresti, existand metode de plata convenabile si diverse.

Suna si vei fi ajutat

Este suficient sa efectuezi un singur apel, pentru ca specialistii firmei de tractari sa-ti rezolve problemele. Tot ceea ce ti se cere sunt documentele masinii, spre exemplu, cartea de identitate si o descriere exacta a celor intamplate.

Daca din anumite motive nu poti conduce singur sau vehiculul tau s-a avariat intr-un accident sau a iesit de pe carosabil in decor, sau componentele acestuia s-au defectat, nu iti face griji. Serviciul de tractari auto este conceput special pentru astfel de cazuri.

La problema evacuarii autovehiculelor aflate intr-un accident, trebuie sa se acorde o atentie speciala si sa fie luata foarte in serios. Pana la urma, nu trebuie sa fii expert pentru a intelege ca, printre pagubele vizibile, sunt posibile cele ascunse, care pot fi diagnosticate doar intr-un service auto si care pot iesi la suprafata in cel mai inoportun moment. Prin urmare, miscarea independenta a unui vehicul sau remorcarea acestuia fara o firma autorizata, poate fi o neglijare atat a sigurantei proprii, cat si a sigurantei celorlalti. Firma de tractari auto autorizata, evita problemele pe drumurile inguste si aglomerate si te ajuta, de asemenea, cu transportul vehiculului in deplina siguranta pana la destinatie.

La procesarea comenzii, dispeceratul trebuie sa stabileasca toate conditiile pentru tractarea autovehiculului, pentru a selecta tipul de platforma necesara punerii in aplicare. Dupa aceea, iti va fi trimisa cea mai corespunzatoare platforma. Dupa ce autoturismul este incarcat pe platforma, acesta este fixat cu curele de fixare, iar serviciul de evacuare este responsabil pentru siguranta masinii tale, pana cand este descarcata la destinatie. La sosirea la locul descarcarii, vei plati soferului masinii de remorcare, suma calculata.

Articolul precedentCada freestanding 160 cm pentru o baie de vis
Articolul următorA 7-a ediție a Autodesk University Middle East dezvăluie proiecte futuriste