A 7-a ediție a Autodesk University Middle East dezvăluie proiecte futuriste

0
313
A 7-a ediție a Autodesk University Middle East dezvăluie proiecte futuriste

Autodesk University (AU) Middle East a fost organizat pentru a 7-a oară întâmpinând peste 700 de arhitecți, designeri, ingineri și următoarea generație de lideri tehnologici din regiune, pentru a experimenta viitorul fabricării. Evenimentul de două zile a prezentat unele dintre cele mai avansate proiecte ale lumii folosind tehnologii emergente la nivel mondial în domeniul arhitecturii, ingineriei și construcțiilor.

„Orientul Mijlociu trece printr-o transformare economică și tehnologică revoluționară. Regiunea este deschisă către idei noi pentru a explora tehnologii inovatoare și se pregătește pentru viitor. Astfel se îndeplinesc diferitele obiective naționale de diversificare economică. Apetitul pentru excelență, alături de populația în creștere și evenimentele viitoare, cum ar fi EXPO 2020, face ca Orientul Mijlociu să fie pregătit pentru adoptarea și perturbarea masivă a tehnologiei. Drept urmare, jucătorii industriei din toate sectoarele – în special construcțiile – trebuie să asigure o tranziție lină și proactivă la cele mai noi tehnologii care să faciliteze realizarea obiectivelor economice ale țărilor din regiune”, a declarat Walter Dopplmair, vicepreședinte la Autodesk.

Anul acesta, subiectul de la Autodesk University Middle East este centrat pe „Viitorul de a face”, determinată de filosofia sa generală de „a construi mai mult, mai bine, cu mai puțin”. Pe parcursul evenimentului, participanții au văzut cum colegii lor folosesc tehnologii emergente precum designul generativ, realitate mărită și virtuală, robotică și fabricație aditivă și informații primite despre modul în care aceste tehnologii conturează un nou viitor pentru industria construcțiilor.

Evenimentul a dezvăluit unele dintre cele mai interesante parteneriate întreprinse de Autodesk. Compania a semnat recent un parteneriat cu Virgin Hyperloop One pentru a explora modalități de a optimiza rutarea și operațiunile hiperloop – într-un mod care nu numai că impulsionează industria hiperloopului înainte, dar are și beneficii auxiliare pentru formele de transport mai tradiționale, cum ar fi optimizarea rutelor feroviare și rutiere. Tehnologia Hyperloop este testată în întreaga lume, inclusiv în Emiratele Arabe Unite și este de așteptat să atingă viteze de 1000 km / h prin levitație magnetică și propulsie electrică.

Autodesk face parteneriat cu compania americană de construcții Skystone, pentru a construi cel mai înalt hotel modular Marriott din lume. Turnul va fi prefabricat în afara amplasamentului și transportat la șantier, datorită Autodesk revit.

Acasă, în Emiratele Arabe Unite, firma de construcții Parsons a folosit instrumente Autodesk pentru a implementa planificarea principală a orașului pentru a optimiza proiectul rezidențial Al Reem. Proiectul de dezvoltare mixtă cuprinde proiectarea generativă cu traiul comunitar pentru a optimiza designul pentru rezidenți și vizitatori.

Participanții au avut, de asemenea, ocazia să exploreze Galeria Autodesk pentru a observa povești de design și inginerie excepționale de pe tot globul, care au oferit o imagine aprofundată a modului în care Autodesk a ajutat persoanele talentate să-și imagineze, să proiecteze și să facă o lume mai bună. În plus, Autodesk a prezentat modul în care tehnologiile VR, în timp real aduc viață proiectelor arhitecturale în timp ce explorează informații din regiunea Golfului despre valoarea BIM și care sunt factorii care împiedică entitățile să o adopte.

În cea de-a doua zi a evenimentului, Ramtin Attar, șeful Tehnologiei Pathfinding și a Relațiilor Strategice la Autodesk, a prezentat vizitatorilor ideile futuriste care sunt în prezent posibile folosind instrumentele și modalitățile prin care CCG le poate folosi pentru dezvoltarea economică.

Articolul precedentServicii de tractari auto de la Romtractari
Articolul următorGravital Juice CaliVita – Suc Graviola Certificat Organic Ce Ajuta In Lupta Cu Bacteriile, Virusii, Infectiile Si Tumorile