Alege cazare regim hotelier pt a evita zgomotul si praful renovarilor mai ales atunci cand ai copil

0
263
relocare-pentru-renovare

Renovarea apartamentelor este o sarcina destul de serioasa, mai ales atunci cand ai un copil. Renovarea casei necesita mult efort, cost, timp, zgomot si praf, si in aceste conditii, ai putea alege sa inchiriezi un apartament 3 camere, cu cazare regim hotelier.

Datorita demolarii si construirii de noi locuinte din anii 80 si a exploziei recente de constructii a locuintelor la standarde internationale, marea majoritate a bucurestenilor locuiesc in apartamente. Preturile inchirierii de apartamente si garsoniere in Bucuresti variaza in functie de regiune, in zona cartierelor de lux, pretul fiind aproape la fel ca in alte mari capitale europene.

Cat costa chiria pentru un apartament regim hotelier

Adesea apartamentele in regim hotelier sunt situate in zone inchise, monitorizate, cu parcare pentru vehicule, cu ferestre a caror deschidere ofera o priveliste superba asupra panoramei orasului. Aceasta categorie de apartamente are un design elegant, cu materiale de prima clasa si mobilier elegant. Printre avantajele inchirierii unui apartament regim hotelier se numara: panouri cu plasma, routere Wi-Fi cu acces constant la internet, masini de spalat moderne de la branduri renumite, frigidere, masini de spalat vase, design si mobilier de lux, echipamente tehnice de prima clasa, conditii excelente pentru relaxare si timp liber, confidentialitate completa, respectarea standardelor inalte de siguranta, selectia larga de servicii.

Pretul este calculat in functie de numarul de zile, de zona si de facilitati si se calculeaza pentru o zi. Astfel, un pret mediu poate fi:

  • Garsoniera: intre 30 si 40 euro/zi
  • Apartament 2 camere: intre 40 si 50 euro/zi
  • Apartament 3 camere: intre 50 si 60 euro/zi
  • Apartament 4 camere: intre 75 si 85 euro/zi.

Preturile apartamentelor pot varia foarte mult in functie de locatie, zonele din centru si nordul orasului fiind relativ mai scumpe. Un alt factor care afecteaza inchirierea este vechimea cladirii. Majoritatea cladirilor rezidentiale din Bucuresti au fost construite la sfarsitul anilor ’70 -’80, iar preturile in aceste locatii vor fi mai mici decat pentru apartamentele noi si mai moderne care ofera cazare regim hotelier. Preturile proprietatii sunt de obicei exprimate in euro. Chiria nu include utilitatile, iar in unele cazuri pot fi destul de mari, mai ales in lunile de iarna.

Caracteristici de alegere

Spatiul de inchiriat este indicat in metri patrati. Cu toate acestea, reclamele de inchiriere includ de obicei numarul de camere. De aceea ar trebui sa fii atent la numarul de dormitoare. Un apartament cu doua dormitoare si un living ar trebui sa fie cautat in categoria „apartament trei camere”.

Un agent imobiliar poate oferi asistenta substantiala in gasirea rapida a unei locuinte pentru cazare regim hotelier. Agentii imobiliari vor alege de obicei proprietatile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, mai ales daca ai si un copil, si va stabili o vizionare a apartamentelor cu 3 si 4 camere, deoarece majoritatea celor care au copii si care doresc sa inchirieze o locuinta, opteaza pentru un numar mai mare de camere. Agentul imobiliar te va insoti la vizionarea apartamentelor regim hotelier si vor pregati un contract pentru semnare. Agentii imobiliari romani isi asuma rareori vreun rol dupa semnarea unui contract. De asemenea, agentii imobiliari percep o taxa pentru serviciile lor, care variaza de la luna la luna, in functie de cursul valutar.