Servicii contabilitate la un raport preţ – calitate satisfăcător pentru clienţi

0
318
Servicii contabilitate la un raport preţ – calitate satisfăcător pentru clienţi

Serviciile de contabilitate se numără printre cele mai căutate servicii de pe piaţa serviciilor din ţara noastră. Acest fapt se datorează faptului că serviciul de contabilitate este utilizat în foarte multe domenii de activitate. Pentru ca o firmă să poată exista şi să îşi desfăşoare activitatea este necesar ca aceasta să deţină un serviciu de contabilitate. Având în vedere acest detaliu este lesne de înţeles de ce servicii contabilitate sunt atât de populare pe piaţa serviciilor din ţara noastră. Pentru ca acest tip de serviciu este foarte solicitat există şi foarte multe firme de contabilitate dar şi contabili independenţi care oferă serviciul de contabilitate atât de necesar desfăşurării multor activităţi din societatea în care trăim. Varietatea de oferte existentă în acest moment pe piaţa ofertelor face ca alegerea serviciului de contabilitate să fie greu de realizat. De ce este greu de realizat având în vedere că ai foarte multe opţiuni din care poţi alege? Tocmai numărul foarte mare de posibilităţi îngreunează procesul de selecţie al serviciului de contabilitate. Pentru a putea alege un serviciu de contabilitate profesionist, care să pună pe primul loc nevoile clientului şi care să facă tot ceea ce este posibil pentru a ajuta clientul să se dezvolte şi să devină profitabil din punct de vedere financiar este necesară alocarea unei atenţii sporite dar şi destul de multă răbdare pentru că vei avea de analizat foarte multe oferte. Sau, poţi să mergi pe mâna profesioniştilor din domeniul contabilităţii şi să economiseşti timp, nervi şi bani.

De 16 ani de zile, Real Cont – Audit oferă consultanţă contabilă la un nivel profesionist

Având o experienţă de 16 ani de zile în domeniul contabilităţii, firma de contabilitate Real Cont – Audit oferă servicii de contabilitate la un nivel profesionist astfel încât clienţii care beneficiază de acest serviciu să se poată dezvolta din punct de vedere economic. Pentru o bună sănătate financiară este foarte important să beneficiezi de serviciile unor profesionişti din domeniul contabilităţii. Aceştia vor şti exact care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a nu avea probleme cu legislaţia aflată în vigoare dar şi pentru ca activitatea să se desfăşoare cât mai eficient din punct de vedere al costurilor.

În cei 16 ani de activitate, firma de contabilitate Real Cont – Audit a colaborat cu o varietate foarte mare de clienţi de toate mărimile motiv pentru care această firmă este una dintre cele mai bine cotate firme care oferă servicii de contabilitate.

Prinţe cele mai importante servicii de contabilitate oferite de către personalul de specialitate care lucrează în cadrul acestei firme de contabilitate se află următoarele:

 • Evidenţa analitică şi sintetică.
 • Evidenţa mijloacelor fixe.
 • Calculul pe impozitul pe profit.
 • Întocmire bilanţ.
 • Reprezentare Administraţia Finanţelor Publice.
 • Certificat de atestare fiscală.
 • Reprezentare Casa de Asigurări de Sănătate.
 • Salarizare personal.
 • State şi fluturaşi plată salariu.
 • Consultanţă în afaceri.
 • Consultanţă fiscală.
 • Consultanţă management.
 • Înregistrare punct de lucru.
 • Înregistrare sediu social.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare servicii de contabilitate oferite de către personalul care lucrează în cadrul acestei firme. Pentru gama completă de servicii de contabilitate oferită de către firmă de contabilitate Real Cont – Audit trebuie să iei legătura cu specialiştii care lucrează în cadrul acestei firme.

Serviciile de contabilitate oferite de către Real Cont – Audit au în centrul atenţiei nevoile clientului

Punerea în evidenţă a nevoilor clientului este unul dintre cele mai importante motive pentru care această firmă de contabilitate se află la un nivel ridicat de 16 ani de zile. În toţi aceşti ani de activitate, specialiştii care lucrează în cadrul acestei firme au făcut fericiţi un număr foarte mare de clienţi şi au contribuit decisiv la bună dezvoltare a multor afaceri din ţara noastră. Principalele beneficii pentru care trebuie să apelezi la serviciile de contabilitate oferite de către această firmă sunt următoarele:

 • Reducerea costurilor. Pentru ca o afacere să se dezvolte cât mai sănătos din punct de vedere financiar este necesară reducerea costurilor fără ca acest lucru să afecteze calitatea serviciilor desfăşurate. Această situaţie poate fi pusă în aplicarea prin apelarea la serviciile de contabilitate oferite de către experţii care lucrează în cadrul Real Cont – Audit, acest aspect fiind unul dintre cele mai importante beneficii de care te vei bucura în cazul în care vei colabora cu această firmă.
 • Gamă variată de servicii. Apelând la această firmă vei avea parte de toate serviciile de care ai nevoie pentru ca firmă pe care o deţii să fie bine din punct de vedere contabil.
 • Economie de timp. Delegând atribuţiile cu privire la domeniul contabilităţii vei avea timp pentru a te putea concentra pe alte aspecte importante.
 • Tot personalul care lucrează în cadrul firmei este la curent cu toate noutăţile legislative ceea ce înseamnă că nu vei avea cum să încalci legislaţia aflată în vigoare. De asemenea, vei avea ocazia de a profita de anumite aspecte legislative.
 • Acoperire contractuală. Cu toate că personalul care lucrează în cadrul firmei este unul experimentat, care stăpâneşte foarte bine domeniul contabilităţii, firma de contabilitate beneficiază de o asigurare în cazul în care apar daune cauzate de activitatea prestată de către această firmă.

Concluzii

O firmă care îşi doreşte să devină cât mai profitabilă şi care doreşte să de-a dovadă de profesionalism colaborează doar cu parteneri de cea mai bună calitate. În ceea ce priveşte serviciul de contabilitate partenerul ideal poartă numele de Real Cont – Audit. Experienţa avută de către această firmă, prestigiul avut dar şi competenţele personalului care lucrează în cadrul firmei sunt dovezi care atestă faptul că Real Cont – Audit este partenerul de încredere în momentul în care ai nevoie de servicii de contabilitate.

Articolul precedentCele mai bune soluții pentru geamuri laterale Renault și nu numai, vin de la Parbrizeacasa.ro!
Articolul următorAvocat si-law.ro Israel luptă pentru drepturile tale!