Avocat si-law.ro Israel luptă pentru drepturile tale!

0
284
Avocat si-law.ro Israel luptă pentru drepturile tale!

Drepturile omului sunt drepturi care nu pot fi încălcate indiferent de ceea ce se întâmplă sau indiferent de acţiunile întreprinse de oameni. Cu toate acestea, există multe situaţii în care drepturile omului sunt încălcate cu sau fără bună ştiinţă. Pentru aceste persoane adresarea către un avocat este singura speranţă avută pentru rezolvarea situaţiei şi pentru recăpătarea drepturilor omului.

Israelul este una dintre ţările în care încă se mai comit abuzuri faţă de drepturile omului. Pentru ca această situaţie să înceteze cât mai repede, biroul avocatului Samy Ilie stă la dispoziţia cetăţenilor români şi ai altor state din Uniunea Europeană care au avut probleme cu poliţia din Israel. Din calitatea pe care acesta o are reuşeşte să vegheze la respectarea drepturilor omului chiar şi în cazul în care oamneii au comis ilegalităţi. Pentru persoanele care au comis ilegalităţi aplicarea legii nu înseamnă sub nici o formă încălcarea drepturilor omului. Pentru ca acest aspect să fie respectat este necesară apelarea la serviciile oferite de către acest birou de avocatură.

Samy ilie este un avocat născut în România care a lucrat în domeniul legilor poliţiei Israelului motiv pentru care oferă consultanţa tuturor persoanelor care au probleme cu poliţia Israelului

Născut în România, Samy Ilie este un avocat din Israel care oferă consultanţa juridică tuturor persoanelor care au probleme cu legea în Israel. Acest avocat are o experienţă vastă în domeniul legilor Poliţiei Israelului. De-a lungul carierei profesionale a avut funcţii în departamentul de investigaţii şi informaţii ale Poliţiei Israelului, a fost procuror şi şef al Procuraturii penale din Haifa, la secţia Poliţiei Israelului. Acestea sunt doar câteva dintre funcţiile pe care le-a ocupat de-a lungul carierei profesionale. În momentul de faţă deţine un cabinet de avocatură în Haifa şi are un sediu şi ţara noastră, în Bucureşti, sector 3. Pentru ca toată cariera profesională avută de către acest om a fost în slujba apărării dreptăţii, şi după retragerea din serviciu a continuat să lucreze în acest domeniu de activitate. De data aceasta el încearcă din postura de avocat să lupte pentru apărarea drepturilor omului şi pentru înfăptuirea dreptăţii indiferent de consecinţe.

Consideri că poliţia din Israel ţi-a încălcat un drept fundamental? Apelează biroul de avocatură Samy Ilie

Locuieşti în Israel sau eşti în vacanţă în această ţară şi ai probleme cu poliţia din această ţară? Pentru a nu fi comise abuzuri asupra ta trebuie să apelezi la serviciile oferite de către un avocat din această ţară. Acesta cunoaşte cel mai bine legislaţia din această ţară şi va lua toate măsurile de siguranţă pentru ca organele de justiţie din această ţară să nu comită abuzuri asupra ta. Principalele servicii oferite de către acest cabinet de avocatură sunt următoarele:

  • Consultanţa şi reprezentare la tribunal în cazul în care ai avut probleme cu poliţia din Israel sau ai fost trimis în judecată la un tribunal penal din Israel.
  • Consultanţă în cazul în care ai fost chemat la Poliţia Israelului sau altă autoritate pentru anchetarea ca suspect în caz de infracţiune penală sau imigrare ilegală. Pentru a nu fi comise abuzuri împotriva ta în timpul anchetei este recomandat să primeşti consultanţă din partea avocatului Samy Ilie. Acesta te va sfătui cu privire la modul în care trebuie să te comporţi în timpul anchetei şi îţi va spune care sunt drepturile pe care le ai în timpul desfăşurării anchetei. Aşadar, nu te lăsa intimidat de faptul că eşti anchetat şi cere consultanţă juridică pentru a putea depăşi cu bine acest moment nefericit.
  • Ai fost arestat pe teritoriul Israelului? Trebuie să iei imediat legătura cu biroul avocatului Samy Ilie pentru ca acesta are experienţa în diversele proceduri de arest, precum arest până la încheierea procedurilor, detenţie de o zi, reţinere pentru investigaţii şi arest la domiciliu.
  • Oferă posibilitatea de a şterge cazierul penal pentru un caz închis de către poliţie astfel încât să poţi primi certificatul de bună reputaţie important pentru desfăşurarea multor activităţi.
  • Întocmeşte toate actele necesare depunerii unei cereri de graţiere adresată preşedintelui Israelului. Acest serviciu este disponibil în momentul în care ai fost condamnat pentru o infracţiune penală şi doreşti să închei condamnarea.
  • Ai încălcat legislaţia rutieră din Israel fără să îţi dai seama de acest lucru? Apelează la biroul de avocatură Samy Ilie pentru a-ţi putea păstra permisul de conducere dar şi pentru a beneficia de reprezentare la procedurile de la Tribunalul care se ocupă cu judecarea cazurilor cu probleme de circulaţie.
  • Oferă asistenţă juridică pentru companii româneşti care activează pe teritoriul Israelului sau pentru cetăţeni români care lucrează pe teritoriul Israelului. Este foarte important să beneficiezi de consultanţă juridică în cazul în care lucrezi în Israel pentru a putea înţelege mai bine care este legislaţia din această ţară şi care sunt drepturile pe care tu, ca şi persoană străină care lucrează în Israel, le ai.

Concluzii

În momentul în care te afli într-o ţară străină şi ai probleme cu legislaţia din acea ţara sau pur şi simplu doreşti să cunoşti care sunt drepturile pe care le ai pe perioada desfăşurării activităţii profesionale într-o altă ţară este recomandat să apelezi la serviciile unui avocat. Acesta îţi va oferi consultanţă de care ai nevoie pentru a fi sigur că nu îţi sunt încălcate drepturile omului. Pentru persoanele din ţara noastră care lucrează sau locuiesc în Israel precum şi pentru persoanele din alte state ale Uniunii Europene aflate în aceiaşi situaţie cu cetăţenii din ţara noastră avocat si-law.ro Israel este soluţia la care trebuie să apeleze pentru a se asigura că le sunt respectate toate drepturile indiferent de context.

Articolul precedentServicii contabilitate la un raport preţ – calitate satisfăcător pentru clienţi
Articolul următorAcele servicii de închirieri auto și transfer aeroport avantajoase!