Sertare de bani ieftine

0
332
Sertare de bani ieftine

Un sertar de bani este un dispozitiv special a carui sarcina principala este depozitarea numerarului la casa, motiv pentru care se mai numeste si sertar de numerar. In cele mai multe cazuri, cadrul sertarului de bani este realizat din metal subtire, iar partea sa glisanta este realizata atat din plastic, cat si din fier. Partea interioara este de obicei impartita in compartimente pentru bancnote si monede. Sertare de bani ieftine poti gasi pe site-ul demarcat.ro.

Tipuri de sertare de bani ieftine

Exista un numar mare de sertare de bani ieftine, si cu toata uriasa varietate, exista doua tipuri principale:

  • mecanic – nu are conectori pentru conectarea la casa de marcat, casierul deschizand si inchizand prin actiune manuala si prin blocarea cu cheia.
  • electromecanic – are conectori pentru conectarea casieriei, iar deschiderea are loc automat, la comanda software-ului de marcat al sistemului POS.

Un sertar de bani este o parte foarte importanta a casei de marcat, pentru mentinerea numerarului, intrucat veniturile primite de casier sunt depozitate in siguranta, iar blocarea in trei pozitii ofera protectie impotriva accesului tertilor. Angajatii site-ului demarcat.ro te vor ajuta sa alegi sertare de bani ieftine, tinand cont de nevoile tale, deoarece nu toate casetele de bani se potrivesc unui registrator fiscal sau imprimanta UTII (ASPD). Astfel, poti gasi doua tipuri de sertare: cu cablare sub BARE si cu cablare pentru ATOL (EPSON). Ar trebui sa acorzi atentie acestui lucru, atunci cand alegi sertare de bani ieftine.

Cum sa alegi sertare de bani ieftine

Acorda atentie rezistentei sertarului de bani, functionalitatii, utilizabilitatii si parametrilor suplimentari. Alegand modelul potrivit, poti organiza o zona de lucru sigura si confortabila. Intr-un spatiu mic, este mai bine sa instalezi un mini sertar cu o latime de pana la 30 cm. Pentru incaperi spatioase, poti alege sertare de bani mari, de pana la 50 cm. Securitatea continutului sertarului este asigurata de factori precum, sistem de blocare; semnal sonor; material de fabricatie; buton de urgenta; mecanism de ghidare.

Tipuri de incuietori

Exista incuietori electronice si mecanice. Primele sunt mai de incredere, fiind deschise la comanda unei persoane din sistemul de marcat sau PC-ul de control. A doua se deschide apasand panoul frontal, butonul sau tasta de pe casa. De asemenea, exista modele de sertare de bani combinate care pot fi deschise de la registratorul fiscal, computer si cheie.

Incuietorile mecanice simple se deschid mai usor. Pentru a pastra banii incasati, ar trebui sa optezi pentru dispozitive mecanice complexe, cu un indicator numeric de combinatii. De asemenea, sistemul de sunet incorporat este o alta functie benefica a sertarului de bani, deoarece va anunta intotdeauna daca cineva incearca sa deschida sertarul fara autorizare.

Sertare de bani ieftine – Materiale

Sertarele de bani ieftine pot fi din metal sau din plastic. Dispozitivele metalice sunt mai sigure, dar mai scumpe. Dispozitivele din plastic sunt ieftine, dar nu sunt de incredere. Sertarul de bani este proiectat pentru un anumit numar de deschideri. Modelele standard rezista pana la un milion de cicluri, fiind proiectate pentru utilizare grea de pana la 2 milioane de deschideri. In ceea ce priveste mecanismul de ghidare, sertarele metalice cu rulmenti vor dura mai mult decat sertarele din poliuretan.