AMS Rent a Car cea mai buna optiune de inchirieri masini pe termen scurt, mediu sau lung

0
667
AMS Rent a Car cea mai buna optiune de inchirieri masini pe termen scurt, mediu sau lung

Intr-o metropola moderna, asa cum este Bucuresti, este imposibil sa faci fata, fara o masina personala, chiar daca timpul de vizita este de numai cateva zile. Transportul public te epuizeaza, iti restrictioneaza circulatia cu bagajele, fiind obligat sa te adaptezi la program de rulare. Prin urmare, astazi, ai posibilitatea sa apelezi la firma de inchirieri auto Bucuresti AMS Rent a Car, aceasta fiind cea mai buna optiune de inchirieri masini pe termen scurt, mediu sau lung.   

Caracteristici si beneficii oferite de firma de inchirieri auto AMS Rent a Car

Inchirierea vehiculelor la firma de inchirieri auto din Bucuresti, poate fi facuta pentru o perioada scurta, medie sau lunga. Serviciul este foarte popular in rezolvarea problemelor cu o complexitate diferita. Serviciul ofera urmatoarele caracteristici:

 • miscare neobstructionata in jurul orasului;
 • transport convenabil si confortabil;
 • organizarea de excursii si alte plimbari cu familia;
 • transfer pentru partenerii de afaceri;
 • testarea modelului care te-a atras si posibilitatea de a-l cumpara;
 • inlocuirea temporara si rentabila a propriei masini, pe care probabil o ai in reparatie.

Firma de masini de inchiriat Bucuresti AMS Rent a Car este deosebit de populara printre clientii moderni si foarte eficienta pentru clientii aflati in imposibilitatea de a circula cu o masina personala. De asemenea, la firma de inchirieri auto Bucuresti AMS Rent a Car poti gasi autoturisme din categoria bugetara. Poti afla mai multe despre toate tipurile de marci ale masinilor, vizitand site-ul firmei de inchirieri auo AMS Rent a Car Bucuresti.

Avantajele principale ale inchirierii unei masini

Firma de inchirieri auto AMS Rent a Car Bucuresti este specializata si prezinta multe avantaje. Principalele avantaje pe care le ofera firma cu masini de inchiriat Bucuresti sunt urmatoarele:

 • o selectie uriasa de modele, numerotand multe exemplare de diferite marci, culori, specificatii tehnice, clasa;
 • lipsa necesitatii de intretinere si reparatii (aceste sarcini sunt efectuate de firma de inchirieri auto);
 • costuri accesibile pentru servicii, datorita concurentei ridicate;
 • prezenta politelor de asigurare;
 • garantie la un pret accesibil;
 • dotari auto moderne cu sisteme de navigatie, scaune pentru copii, aer conditionat, echipamente audio etc.;
 • disponibilitatea inchirierii unei masini cu sofer, daca vrei sa mergi cu prietenii la un restaurant sau nu te simti in stare sa conduci.

Inchirieri auto in Bucuresti – mobilitate, confort si comoditate

De regula (desigur, daca utilizezi o masina inchiriata nu doar pentru a ajunge de la aeroport la hotel), acest serviciu este mai ieftin decat plimbarile cu taxiul. Si, desigur, acest lucru este mai rentabil decat inchirierea unei masini cu sofer.

Conditiile de inchiriere a masinilor, depind de politica firmei, insa cerintele de baza sunt de obicei cele standard, adica permisul de conducere, experienta de conducere de cel putin 2 ani, varsta de peste 21 de ani, furnizarea de documente personale (pasaport etc.). Datorita dezvoltarii active a tehnologiei digitale, poti plasa o comanda pentru inchirierea unei masini, prin intermediul internetului de oriunde in lume.

Articolul precedentCum se foloseste o casca de copiat?
Articolul următorSertare de bani ieftine