Oje semipermanente profesionale de foarte multe tipuri

0
282
Oje semipermanente profesionale de foarte multe tipuri

Manichiurile realizate cu ajutorul ojelor semipermanente sunt foarte apreciate în prezent! Deși nu au nivelul de complexitate al manichiurilor realizate cu geluri moderne și performante de construcție, frumusețea manichiurilor semipermanente nu poate fi contestată de nimeni!

Se realizează mult mai ușor, se refac repede, au rezistență foarte bună în timp, nu este nevoie de foarte multă migală pentru realizarea lor și pot fi realizate inclusiv acasă.

Callipso.ro – magazinul online care vă pune la dispoziție o mulțime de oje semipermanente

Callipso.ro este un renumit distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor din România, care nu comercializează decât produse fabricate de producători cunoscuți în foarte multe țări din Europa și din întreaga lume.

Acest distribuitor a ajuns să fie foarte apreciat și la noi în țară, în primul rând, datorită multitudinii de produse incluse în ofertă, precum și datorită calității produselor pe care le comercializează. Inclusiv, prețurile sunt foarte apreciate aici. Periodic există campanii variate de reduceri care pot fi foarte avantajoase, mai ales pentru persoanele care doresc să comande produse în cantități mai mari.

Care sunt categoriile de oje semipermanente pe care le puteți comanda online chiar în acest moment?

Oferta Callipso.ro include următoarele categorii de oje semipermanente moderne: oje de tip Flashing Light Molly, 9D Cat Eyes CANNI, oje semipermanente marca CANNI, ojă CANNI 3D Cat Eyes (magnetică), oje CANNI CHAMELEON, oje fosforescente, oje CANNI PEACOCK, glittere, oja semipermanenta Rosalind, ojă Venalisa, oje FSM, etc.

Ojă Semipermanentă CANNI Fosforescentă U06

Este un produs CANNI caracterizat, ca toate celelalte produse tip CANNI, prin strălucirea foarte frumoasă care nu se estompează în timp, deloc. Lacurile de unghii din această categorie se usucă mult mai repede la lampa UV, comparativ cu produsele similare fabricate de alte brand-uri. Este vorba despre o tehnologie ultramodernă, bineînțeles.

 Acest tip de ojă se aplică foarte ușor și se auto nivelează foarte bine. Este ca și când veți aplica o ojă obișnuită. Pentru a aplica modelul acesta de ojă fosforescentă pe unghie, nu trebuie decât să piliți puțin unghia cu un buffer de foarte bună calitate.

Este necesară aplicarea unui strat de Base Coat CANNI care se usucă foarte repede (aproximativ 30 de secunde la lampa cu UV sau în 120 de secunde la lampa LED). De obicei, se aplică un singur strat de ojă, dar pot fi aplicate și două straturi fără probleme, dacă preferați în felul acesta manichiura dumneavoastră. Fiecare strat de ojă se va usca bine cu ajutorul lămpii UV sau LED. Deși este de foarte bună calitate și deși are o strălucire foarte bună, este nevoie să aplicați la final un strat de tip Top Coat, pentru rezistența mai bună în timp. 

Fiind o ojă fosforescentă, poate fi folosită mai ales de către fetele tinere și pentru evenimente mai importante.  

Articolul precedentCum se alege un aparat dentar?
Articolul următorO ofertă interesantă pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri