O ofertă interesantă pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri

0
880
O ofertă interesantă pentru saloanele profesionale

Enails.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Este o ofertă foarte interesantă, în special, pentru saloanele de înfrumusețare care realizează și manichiuri moderne.

Toate categoriile de produse sunt incluse în ofertă: geluri pentru construcție, geluri color, geluri pictură, oje semipermanente, soluții de tip Primer, Bază sau Top, aparate moderne pentru manichiuri și pedichiuri, decoruri unghii de toate tipurile, tatuaje unghii, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru cuticule, acetonă, etc.

Fiind vorba despre o ofertă foarte generoasă, stiliștii profesioniști au acum ocazia să aleagă dintr-un singur loc, exact produsul de care au nevoie pentru manichiura respectivă.

Mai sunt și alte avantaje ale ofertei magazinului online Enails!  Spre exemplu, există posibilitatea ca într-o singură comandă să includeți toate categoriile de produse. Puteți comanda și produse în cantități mari. Puteți opta pentru produse de diferite categorii fabricate de același producător sau vă puteți bucura de frecvente campanii de reduceri și de costuri zero pentru serviciile de transport dacă veți face comenzi mai mari de 250 de lei.

Soluții pregătitoare pentru manichiuri foarte moderne

Vă recomandăm din oferta acestei companii, soluțiile pregătitoare pentru manichiuri de tip Primer, Bază sau Top. Sunt de actualitate, unele dintre ele sunt chiar formule inovatoare. Aproape toate tipurile de soluții de acest gen au proprietăți foarte bune asupra unghiilor. Sunt hrănitoare, întăresc unghia și nu o atacă. Pot fi folosite la manichiurile persoanelor care au probleme, unghii subțiri, moi sau casante.

Pentru ca o manichiură să fie cu adevărat foarte reușită, va trebui să fie corect realizată și va trebui să folosiți cele mai bune soluții. Oferta aceasta va ajuta mulți stiliști să obțină rezultatele așteptate!

Foarte apreciate în momentul de față sunt și gelurile pentru construcții unghii de aici. Este elementar pentru o manichiură de tip gel UV să lucrați cu cele mai bune geluri pentru construcții.

Veți găsi aici geluri construcții fabricate de producători celebri în foarte multe țări din Europa: FSM, EVERIN, BASE COAT, SILCARE, etc. Tot în această ofertă mai sunt prezente și renumitele geluri Allepaznokcie.

Sunt geluri foarte rezistente, oferă cu succes o manichiură de durată care rezistă chiar și la șocuri. Pot fi folosite în saloanele profesionale de manichiuri sau pot fi folosite chiar și de persoanele începătoare în domeniul Nail Art. Sunt foarte multe nuanțe disponibile care au și consistențe diferite. Merită să le testați!

Vă recomandăm să mai urmăriți ofertele de kit unghii gel, ofertele de aparate moderne și dezinfectante profesionale.

Pentru informații suplimentare despre produse, puteți contacta în mod direct un reprezentant din partea companiei Enails.ro. Comenzile se fac online, plata se poate face online sau ramburs, la predarea produselor.

Articolul precedentOje semipermanente profesionale de foarte multe tipuri
Articolul următorEste timpul să începem să căutăm cadouri pentru Crăciun!