Masajul celulitic potrivit cu un ulei

0
286
Masajul celulitic potrivit cu un ulei natural

Poate fi frustrant să trăiești într-o perioadă în care corpurile zvelte, cu șolduri înguste și picioare lungi sunt prezentate ca fiind ideale, mai ales având în vedere că majoritatea femeilor nu se încadrează în acest tipar. A fi in formă și a adopta un stil de viață sănătos este mai important decât a avea un corp tonifiat, dar cu toate acestea celulita poate apărea, indiferent dacă dieta bogată în nutrienți și exercițiile fizice nu ne lipsesc. Dacă aspectul de coajă de portocală (celulita) te îngrijorează sau te face să te simți inconfortabil cu aspectul tău, îți arătăm câteva aspecte utile.  

Ce este celulita?

Celulita este numele dat depozitelor neregulate de grăsime, pe care femeile tind să le acumuleze în jurul șoldurilor, abdomenului și coapselor. Aceasta are aspectul cojii portocală și, de obicei, începe să se formeze în timpul pubertății, dar nu este o regulă cu privire la vârsta când apare.

De ce apare?

Este dificil să știi cu certitudine cauzele celulitei, dar o concepție greșită pe scară largă este că trebuie să fii supraponderal pentru a o avea. Realitatea este că oricine poate manifesta celulită, iar hormonii ar putea fi mai responsabili pentru cauzarea acesteia decât o talie voluminoasă ori niște coapse proeminente. Hormonii noștri reglează capacitatea pielii de a stoca grăsime și nu este neobișnuit ca celulita să apară în perioadele de agitație hormonală, cum ar fi pubertatea, sarcina și menopauza. Acest lucru explică parțial de ce femeile sunt mai predispuse la celulită decât bărbații. În plus față de cauzele hormonale, știm că circulația deficitară sedentarismul, dieta săracă în nutrienți pot contribui la apariția celulitei.

Poate fi combătută?

Există mai multe măsuri de precauție care pot fi urmate, care pot reduce riscul de celulită. Sunt câteva recomandări care ne pot ajuta să combatem celulita și grăsimea localizată, iar un ajutor în acest sens este folosirea de ulei masaj anticelulitic. De asemenea, pentru a vă asigura că produsele cosmetice anti-celulită funcționează cu adevărat, alegeți unele făcut cu ingrediente cunoscute pentru întărirea țesutului, descompunerea celulelor adipoase și prevenirea depozitării excesului de țesut gras.

Ce ingrediente sunt benefice pentru diminuarea celulitei?

Ar trebui să optați întotdeauna pentru uleiuri/creme care conțin bioextracte naturale, deoarece acestea sunt complet sigure, nu au în componență substanțe chimice toxice și se potrivesc celor mai multe tipuri de piele.

Cafeina, un membru al familiei de metilxanthine, este cunoscută pentru îmbunătățirea circulației și reducerea depozitelor de grăsime. Alte ingrediente puternice, cum ar fi extract de ceai verde, ceai negru, extract de frunze de ginkgo biloba, ginseng, extract de veziculoză Fucus sau semințe de struguri, pot face minuni pe pielea afectată de celulita, menținând-o suplă și radiantă. Ca un exemplu concret, există produse bogate în aceste ingrediente, de exemplu un ulei care are în alcătuire Fucus, cafeină, ulei din struguri, macadamia, trandafir, extract din frunze de rozmarin, coajă de portocală amară este unul eficient în diminuarea stratului adipos inestetic. Este recomandat ca zilnic să se efectueze masaje cu uleiuri anticelulitice, deoarece numai prin consecvență se poate reduce aspectul de coajă de portocală. Acum știi că nu trebuie să ai neapărat kilograme în plus pentru ca celulita să se formeze, și în plus, cu acest ghid, va fi mult mai ușor pentru tine să iei o decizie informată atunci când cumperi un produs bun în lupta contra celulitei.

Articolul precedentAvantaje cărbuni cocos dintr-o privire
Articolul următorAvocat Contencios Administrativ