Manichiuri moderne cu produse profesionale

0
329
Manichiuri moderne cu produse profesionale

Industria produselor destinate îngrijirii unghiilor a cunoscut o evoluție foarte importantă în ultimii ani. Din ce în ce mai multe produse foarte moderne și interesante apar și în magazinele de specialitate din România. Este un lucru îmbucurător mai ales pentru stiliștii profesioniști din domeniul Nail Art. În prezent, există produse foarte variate și de foarte bună calitate pentru cele mai complexe manichiuri moderne.

Recomandarea noastră – Evoqe.ro, un magazin online complex de produse profesionale

 Evoqe.ro este un important distribuitor de la noi din țară de produse profesionale și semiprofesionale pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor moderne. În foarte scurt timp, a devenit un magazin online foarte îndrăgit de foarte multe firme din domeniul înfrumusețării, datorită gamei de produse foarte bogată și datorită prețurilor lor foarte bune.

Este vorba despre foarte multe categorii de oje semipermanente, despre foarte multe soluții pregătitoare de tip Primer, Bază și Top , despre o mulțime de categorii de geluri construcție și de geluri color, de soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții degresante, uleiuri speciale pentru hidratare, aparatură modernă, decoruri și tatuaje unghii, etc.

Produsele sunt fabricate de producători celebri în toată lumea pentru calitatea și complexitatea produselor lor: CANNI, EVERIN, FSM, ROSALIND, VANELISA, BASE ONE, etc.

Sunt foarte ușor de comandat online. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Produsele pot fi comandate atât de saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri cât și de persoanele private care preferă să își îngrijească singurele unghiile acasă.

Produse profesionale pentru persoanele care au probleme cu unghiile

Foarte multe persoane suferă de probleme ale unghiilor: moi, casante, subțiri sau care se exfoliază foarte ușor. În astfel de situații, vă recomandăm să vă îndreptați întotdeauna atenția către ofertele magazinelor care comercializează produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor.

În oferta magazinului online Evoqe.ro veți găsi întotdeauna astfel de produse. Întrebați și solicitați în mod expres această categorie de soluții benefice creșterii și întăririi unghiilor. Clientele din salonul dumneavoastră vor fi foarte interesate de grija și interesul față de ele. Prețurile nu sunt deloc mari. O soluție Primer unghii profesională costă aici între 10-25 de lei/flacon.

Luând în calcul probleme generate de actuala pandemie, mai mult ca sigur că vă vor fi de folos și dezinfectantele profesionale precum și sterilizatoarele moderne pe care Evoqe.ro le comercializează cu succes.

Soluțiile dezinfectante comercializate, sunt folosite inclusiv în cabinetele medicale și la dezinfectarea instrumentarului chirurgical, de asemenea. Sunt foarte puternice și acoperă un spectru foarte larg de bacterii și fungi.

Indiferent de ce materiale aveți în prezent în centrul dumneavoastră de înfrumusețare, vă recomandăm să studiați periodic oferta acestui distribuitor, deoarece în mod periodic sunt postate produse de foarte mare actualitate în domeniul industriei Beauty. Periodic sunt organizate și campanii importante de reduceri pentru foarte multe categorii de produse profesionale.   

Articolul precedentProduse moderne marca FSM comercializate în mod direct în România
Articolul următorDoriți să schimbați mobila veche din locuința dumneavoastră?