Doriți să schimbați mobila veche din locuința dumneavoastră?

0
308
Doriți să schimbați mobila veche din locuința dumneavoastră?

Dacă ați decis să renovați locuința sau sediul companiei sau dacă urmează să vă mutați într-o locuință nouă și nu mai doriți să pătrați mobila veche care este demodată și, poate, chiar și deteriorată, există o soluție foarte comodă și avantajoasă pentru dumneavoastră.

Compania ProfessionalMovers.ro este o companie profesionistă din București care pune la dispoziția persoanelor și companiilor interesate, servicii foarte calitative de debarasare mobilă. Compania are reprezentanțe și în următoarele orașe foarte importante ale țării: Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara și Pitești.

Oferta completă de servicii mutări și transport mobilă

Gama de servicii furnizate de compania ProfessionalMovers.ro este foarte variată. Este vorba despre servicii complete de mutări: servicii mutări mobilă, servicii mutări firme, servicii transport mobilă, servicii de împachetare și despachetare, servicii de transport internațional, servicii de mutări naționale, servicii de debarasare mobilă, servicii de depozitare mobilă, etc.

Toate serviciile companiei sunt furnizate în condiții de siguranță și sunt de foarte bună calitate. Personalul este atent și serios și are suficient de multă experiență pentru a realiza mutarea lucrurilor dumneavoastră, în așa fel încât, să fiți foarte mulțumiți.

Servicii de debarasare mobilă veche și nouă

Mobila dumneavoastră veche pe care nu o mai doriți, poate fi debarasată în doar câteva ore! Compania ProfessionalMovers.ro deține logistica necesară pentru a demonta, încărca și transporta mobila veche la un centru special pentru colectare. Nu contează cantitatea de mobilă pe care doriți să o înlocuiți! Compania deține mașini de capacitate diferită, cu care poate transporta cantități importante de mobilă.

Mobila veche va fi transportată la un centru specializat pentru mobilă veche. Aici va fi sortată. Cea foarte veche care nu mai poate fi recondiționată și folosită, va fi transformată în lemne pentru foc. Se va trimite familiilor sărace, care încă se mai încălzesc în acest fel.

Mobila care mai poate fi folosită pentru că nu este foarte deteriorată va fi vândută pentru prețuri modice sau va fi donată unor fundații caritabile de ajutorare a bătrânilor și a copiilor săraci.

În situația în care mobila la care doriți să renunțați se află în condiții foarte bune, (peste 90%!), debarasarea acesteia se va face în mod GRATUIT de către companie.

Toate serviciile de debarasare mobila Bucuresti sunt disponibile și în localitățile unde compania are reprezentanțe. De asemenea, serviciile de acest gen sunt furnizate și pentru companiile care doresc să înlocuiască mobilierul vechi de birou.

Practic, compania poate debarasa orice tip de mobilier din orice locație din București. Aceste servicii pot fi contractate și individual, separat de celelalte servicii de transport și mutări mobilă. Toate informațiile de care aveți nevoie pot fi obținute în mod direct de la unul din reprezentanții companiei, formând numărul de telefon postat pe site-ul companiei.

Pentru persoanele interesate de mai multe servicii pentru mutări, rețineți faptul că, atunci când veți contracta serviciile de depozitare mobilă furnizate de această firmă, veți beneficia de discount-uri importante pentru alte categorii de servicii mutări. De asemenea, această companie pune la dispoziția persoanelor interesate serviciile de consultanță și evaluare în mod GRATUIT.