Avocat Contencios Administrativ

0
245
avocat contencios bucuresti

Un avocat specializat in contencios administrativ poate fi de ajutor atunci cand va confruntati cu anularea unui act administrativ, contestarea unei decizii de impunere, contestarea unei achizitii publice, anularea unor acte emise de ANAF, anularea unei licitatii sau a unei decizii de impunere, revocarea unui act administrativ sau depunerea unui recurs contencios administrativ.

In cazul in care va aflati intr-o situatie de nelegalitate sau aveti probleme cu procedurile de atribuire, puteti depune o contestatie pentru anularea unei licitatii publice sau a unei proceduri de atribuire, sau pentru anularea unui contract nelegal de achizitie publica.

Pentru a obtine cea mai buna reprezentare in cazul dumneavoastra, trebuie sa apelati la un avocat specializat si cu experienta in contencios administrativ si fiscal – Legalhour avocat contencios admnistrativ Bucuresti. Firma de avocatura are in portofoliu diverse cazuri, precum anularea unui act fiscal privind TVA-ul, anularea unui raport fiscal de control sau de inspectie fiscala, contestarea unei licitatii nelegale, actiune impotriva autoritatilor publice in cazul unei vatamari, contestarea unei achizitii publice sau a deciziilor CNSC, formularea de exceptii de nelegalitate, consultanta si asistenta in cazul inspectiilor fiscale, contestarea unui act administrativ unilateral sau normativ, sau formularea unei plangeri prealabile.

Inainte de a lua orice decizie, este recomandat sa programati o consultanta juridica online cu un avocat specializat in contencios administrativ si fiscal, care va poate oferi detalii despre situatia dumneavoastra si va poate indruma pasii necesari pentru rezolvarea problemei. Este de asemenea foarte important sa se verifice daca va incadrati in termenele legale pentru a putea face contestatie sau recurs.

De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca, in conformitate cu legea contenciosului administrativ nr. 554 din 2004, competenta pentru solutionarea litigiilor in contencios administrativ revine tribunalului din Bucuresti, cu exceptia cazurilor din judetul Ilfov, care sunt de competenta tribunalului Cornetu.

In concluzie, daca aveti nevoie de reprezentare juridica in contencios administrativ, apelati la un avocat cu experienta si specializat in acest domeniu, pentru a va asigura ca dosarul dumneavoastra va fi tratat cu profesionalism si atentie. Alegerea avocatului potrivit poate face diferenta intre reusita si esec.

Articolul precedentMasajul celulitic potrivit cu un ulei
Articolul următorOrasul Popesti-Leordeni