De ce ai nevoie de un şampon nuanţator?

0
268
Ai nevoie de un sampon nuantator

Una din cele mai apreciate procedee pentru reîmprospătarea aspectului fizic este vopsirea părului.

Când cauți o metodă subtilă, dar observabilă de schimbare a aspectului părului, s-ar putea să îți surâdă ideea șampoanelor nuanțatoare.

Acestea pot îmbunătății aspectul podoabei capilare, accentuând nuanța naturală a părului și oferindu-i un aspect mai proaspăt.

E oribil să observi cum, pe măsură ce trec zilele, culoarea părului tău vopsit se estompează, își pierde farmecul. Singura formă prin care poți reda vitalitatea și culoarea părului tău cât mai repede, fără a mai pune vopsea în el, care să-l degradeze și mai mult, este șamponul nuanțator, cel care colorează părul în nuanța dorită în timp record.

Alege un şampon nuanţator bun, pentru a-ţi menţine frumuseţea podoabei capilare pentru o perioadă mai lungă de timp, fără să îl agresezi.

Și o nuanță deschisă de șampon colorant nu va avea efecte pe un păr de culoare închisă, ci invers: cu cât mai deschis este părul tău deja, cu atât mai mult poți să te joci cu nuanțe cât mai deschise și variate, chiar și închise, ale șamponului nuanțator.

Mai mult, înainte de a purcede la drum, după ce te-ai hotărât cu ce șampon colorant pentru păr să te joci, ține minte un lucru: e vorba de o „relație” pe termen scurt. Nuanțatoarele pentru colorarea părului nu rezistă la prea multe spălări. Se estompează culoarea părului, iar culoarea „curge” la fiecare spălare. S-ar putea ca nuanțatoarele semipermanente, cu putere mai mare, să reziste totuși la mai mult de 10-15 spălări, însă nu te amăgi! Șampoanele nuanțatoare rămân doar o opțiune de moment!

Șampoanele pentru colorarea temporară a părului sunt perfecte însă și dacă vrei să vezi cum îți stă cu părul colorat într-o anumită nuanță. Pentru că, dacă nu-ți place, poți oricând să te speli pe cap și să scapi cât mai repede de pigmenții de culoare din păr. Sau poți reveni cu o nouă spălare cu vopsire prin șampon colorant, dacă nuanța respectivă te prinde și îți place. Da, te-ai prins, e vorba de o joacă nesfârșită cu culorile! Este al doilea motiv pentru care le-am ales mai mereu de la o vreme, când m-am hotărât să nu mă mai vopsesc permanent acasă, să mai las și părul meu natural în acțiune, să îl mai protejez. Iar când îmi mai venea chef de o schimbare de look și culoare a părului, nu apelam la vopsire propriu-zisă de păr, ci la aceste minuni de șampoane nuanțatoare

De asemenea, pentru obţinerea unui look fresh, suprinzător, mai e nevoie de un pas. Cumpără produse profesionale pentru machiaj şi optează pentru un make-up simplu, dar de efect. Pune accent pe ceea ce vrei să pui în evidenţă şi fii sigură că vei atrage toate privirile. Femeile au nevoie de un mic ajutor pentru a fi tot timpul cochete. Au nevoie de produse de îngrijire care să le accentueze frumuseţea naturală. Esteto.ro este un magazin online care însumează toate aceste produse: make-up, şampoane, balsamuri sau tratamente pentru păr sunt doar câteva dintre categoriile de produse pe care le veţi găsi.

Articolul precedentDe ce sa ai propria statie de epurare?
Articolul următorFiltre și stații osmoză inversă – Domenii de utilizare