Alege echipamente de protecție de calitate din magazinul online esafe.ro

0
213
magazin online esafero

Echipamentul de protecție protejează muncitorul împotriva rănirilor și reduce semnificativ riscul de vătămare. Tipurile de echipamente de protecție includ salopete, combinezoane de lucru, costume de lucru, halate de lucru, fesuri, capișoane și șepci, mănuși, veste impermeabile, bocanci de protecție, ochelari de protecție, căști de protecție etc. Tipurile de echipamente de protecție sunt mijloacele utilizate de lucrători pentru a preveni sau reduce expunerea la factori ocupaționali nocivi și periculoși și pentru a proteja împotriva contaminării. Echipamentul individual de protecție este utilizat în cazurile în care siguranța muncii este periclitată.

Echipamente de protecție – Cerințe

Angajatorul este obligat să asigure lucrătorilor siguranță în muncă, furnizându-le echipamente de protecție specifice mediilor de lucru. Pentru fiecare profesie există un anumit tip de echipament de protecție. Echipamentul individual de protecție trebuie să asigure prevenirea sau reducerea acțiunii factorilor de producție periculoși și dăunători. Alegerea unui tip specific de echipament de protecție ar trebui efectuată ținând seama de cerințele de siguranță pentru un anumit proces sau tip de lucru. Echipamentul de protecție nu trebuie să-și schimbe proprietățile în timpul spălării, curățării chimice și dezinfectării, trebuie să fie evaluat pentru indicatori de protecție, fiziologici, igienici și de performanță, să aibă instrucțiuni care să indice scopul și durata de viață a produsului, regulile de funcționare și de depozitare a acestuia.

Bocanci cu bombeu

Producția modernă de pantofi de lucru a făcut astăzi un pas semnificativ înainte. Metodele de confecționare a încălțămintei de lucru, adezivi și cusături devin un lucru din trecut, învechit, deoarece pantofii de lucru sunt confecționați astăzi prin metoda de injectare pentru atașarea tălpilor și care a câștigat tot mai mulți fani. Acest lucru nu este neobișnuit, cu timpul găsim soluții mai practice, inclusiv pentru producția de încălțăminte specială. Modelele de bocanci cu bombeu sunt de calitatea cea mai bună. Bocancii cu bombeu sunt utilizați în medii agresive cu ulei, produse petroliere, construcții etc. Uleiurile sunt utilizate de lucrătorii din multe industrii, unde substanțele sunt corozive, cum ar fi acizii. O persoană aflată într-o producție periculoasă trebuie să utilizeze echipamente de protecție și acest lucru este înțeles de toată lumea, deoarece un astfel de lucrător nu se poate descurca fără încălțăminte de protecție specială.

Bocanci cu bombeu pentru diferite industrii

Controlul constant al calității producției, precum și testarea în diferite condiții, fac ca bocancii cu bombeu să fie practici și de înaltă calitate. La crearea lor au participat specialiști din mai multe profesii. Acest lucru a permis confecționarea încălțămintei speciale pentru muncitori din diferite ramuri ale industriei, fiind cei mai practici, confortabili și multifuncționali. Modelele ergonomice care protejează în mod fiabil picioarele, rezistă la căderea obiectelor de 20 kg de la o înălțime de un metru. 

Bocancii speciali cu vârful metalic sunt adesea suplimentați cu tălpi metalice care protejează picioarele de înțepături, atunci când lucrătorul lucrează în diverse domenii de construcție și producție. Talpa exterioară antistatică, rezistentă la factorii externi, sunt combinați cu o parte superioară confortabilă și de înaltă calitate și asigură confortul și siguranța personalului. Bocancii cu bombeu sunt fabricaţi din piele de bovina, cu bombeu metalic si lamelă imperforaţie metalică. Talpa este fabricata din poliuretan cu dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldura de contact de pana la 110 grade C.