De ce sa alegi radiatoare din otel de la Ekoinstal

0
216
De ce sa alegi radiatoare din otel de la Ekoinstal

Tehnologia climatică selectată corect, joacă un rol important în crearea confortului în casă. Dispozitivele de încălzire de astăzi nu trebuie doar să satisfacă nevoile cumpărătorului în ceea ce privește încălzirea casei, ci și să fie de înaltă tehnologie, moderne și să se potrivească absolut oricărui interior. Nu vei surprinde pe nimeni dacă în loc de radiatoare și calorifere obișnuite, vei utiliza ventiloconvectoarele de podea care le înlocuiesc, și care reprezintă un nou curent în domeniul încălzirii. Misiunea magazinului nostru online ekoinstal.ro reprezintă o abordare integrată a instalării sistemelor de încălzire pentru clienții noștri. Am combinat mulți ani de experiență în producția de dispozitive de încălzire centralizată și nu numai, cooperarea cu mărci dovedite la nivel mondial, precum și cele mai noi inovații în design și ergonomie, pentru a-ți oferi produse de cea mai înaltă calitate pe acest segment de piață.

Ce oferim?

Magazinul nostru online ekoinstal.ro oferă o gamă largă de dispozitive de încălzire, și nu numai că poți cumpăra un radiator, un calorifer sau un ventiloconvector de la noi, ci, de asemenea, poți cumpăra și robineți și accesorii radiatoare. De asemenea, putem selecta soluția optimă pentru încălzirea casei, apartamentului sau biroului tău, luând în considerare toate caracteristicile structurale și arhitecturale ale casei și soluția generală de proiectare. Gama de produse oferite de magazinul online ekoinstal.ro este foarte largă și include printre altele și radiatoare din otel.

Radiatoare din oțel

Piața modernă oferă o gamă largă de moduri diferite de a încălzi casa. Unul dintre ele sunt radiatoarele de încălzire din oțel. Această specie este larg reprezentată pe piață în segmentul său. Radiatoarele din oțel oferă o disipare ridicată a căldurii și o inerție termică redusă. Datorită acestor factori, acestea sunt utilizate în mod activ în sistemele moderne de încălzire și asigură încălzire fiabilă în casă. Astăzi, toate radiatoarele de încălzire din oțel sunt împărțite în trei tipuri: secționale, tubulare și cu panou. Unitățile secționale sunt acum puțin solicitate, deoarece sunt proiectate pentru o presiune de cel mult 6 atm. Secțiunile în sine sunt realizate prin ștanțare din tablă de oțel. 

Modelele tubulare sunt proiectate pentru presiuni de până la 15 atm și sunt cele mai scumpe de pe piață. În ultimii ani, dispozitivele cu panou, care au câștigat deja respect în Europa, au câștigat popularitate pe piața românească. Acest lucru se datorează prețului relativ ieftin și capacității de a rezista la presiuni de până la 9 atm și de a produce temperaturi de până la 110 grade C. Ultimul tip de dispozitive are un mare dezavantaj: pe lângă sensibilitatea la oxigen inerentă tuturor modelelor, radiatoarele de tip panou sunt, de asemenea, foarte susceptibile la contaminare. Când instalezi un astfel de dispozitiv, va trebui să montezi în plus filtre și colectoare de noroi. Ekoinstal.ro este unul dintre principalii distribuitori de mărci și modele precum Vogel&Noot, Purmo, Korado, Kermi, Kingrad, Purmo Banga, Koralux și radiatoare tubulare Tesi. 

De ce trebuie să cooperezi cu noi?

Este foarte profitabil și plăcut să fii clientul nostru, deoarece oferim un ciclu complet de servicii, de la alegerea unui încălzitor până la instalarea acestuia în casa ta. Experții noștri te vor ajuta cu plăcere să alegi un model de radiator din oțel ținând cont de toate cerințele.