Uși de garaj și sisteme externe de umbrit eficiente

0
231
Uși de garaj și sisteme externe de umbrit eficiente

Ușile moderne de garaj reprezintă o alegere inspirată! Sunt estetice, completează cu succes arhitectura casei, sunt foarte practice prin mecanismele automate de manevrare! Este timpul să ne îndreptăm către viitor!

            Recomandarea noastră este aceea de a alege companiile care produc și comercializează usi de garaj de foarte bună calitate. În felul acesta aspectul exterior al casei va fi foarte atrăgător iar cheltuielile suplimentare pentru repararea lor în mod frecvent vor lipsi.

            Câte categorii de uși de garaj există?

            Aceste tipuri de uși pot fi de mai multe categorii, în funcție de disponibilitatea spațiului pe care îl aveți alocat garajului. Pot fi uși cu deschidere prin ridicare în tavan, cu deschidere laterală, cu deschidere basculantă, uși de tip rulou sau de tip batantă.

            Pentru cei care nu au avut instalate până acum uși moderne de garaj, trebuie să aflați faptul că acestea se operează într-un mod foarte simplu, pot fi deschise parțial, închiderea lor poate fi programată în mod automat, detectează cu succes chiar și obstacolele, pot fi acționate cu ajutorul unei telecomenzi și sunt rezistente în timp, bineînțeles, cele confecționate din materiale de foarte bună calitate.

            Nu este dificil să le procurați!! Atelierul de jaluzele este o companie care vă poate ajuta să achiziționați uși de garaj de bună calitate. Măsurătorile, transportul, consultanța și instalarea sunt puse la dispoziție de această companie cu succes. Ușile de garaj comercializate de această firmă sunt disponibile în 40 de culori!!

            Dacă o să analizați cu atenție oferta completă, o să descoperiți în mod plăcut faptul că puteți achiziționa de aici și foarte multe categorii de soluții de umbrire pentru interior dar și pentru exterior, tot de foarte bună calitate. Astfel aveți ocazia să asortați perfect ușile de garaj cu jaluzele venetiene exterioare sau cu jaluzele orizontale exterioare. Este doar un simplu exemplu!

            Jaluzele venețiene exterioare.

            Cele mai populare jaluzele venețiene exterioare sunt cele de tip C65 și C80. Ele au forma literei C și sunt ghidate cu ușurință cu ajutorul șinelor de ghidare situate pe laterale.

            Pot fi montate direct sub tencuială sau cu tabla de acoperire. Gama de culori și nuanțe este foarte diversificată. Practic, pot fi asortate la orice tip de arhitectură și în orice fel de curte. Trebuie doar să alegeți modelul și culoarea cea mai potrivită design-ului exterior. Pot fi prevăzute, ca și copertinele, cu senzori pentru soare sau vânt. Acționarea lor electrică se realizează direct de la întrerupător sau cu ajutorul unei telecomenzi.

            Mai sunt disponibile și jaluzele venețiene de tip Z90 și Z70. Lamelele sunt în formă de Z. De aici provine și denumirea lor! Această formă împiedică în mod eficient pătrunderea luminii în interiorul încăperii, inclusiv pătrunderea căldurii. Sunt foarte bune izolatoare fonice. Și ele pot fi dotate cu senzori pentru vânt și căldură. Sunt, de asemenea, prezente în foarte multe culori și nuanțe frumoase.

            Oferta companiei mai include și al treilea tip de jaluzele venețiene exterioare, respectiv jaluzelele exterioare din aluminiu EXT 50. Profilul superior din oțel are dimensiunea 40x40mm, profilul inferior din oțel este de 49×12 mm. Acționarea lor poate fi făcută atât manual cât și electric. Gama de culori este foarte diversificată, ca și în cazul celorlalte tipuri de jaluzele exterioare.

            Acestea nu reprezintă singurele soluții de umbrire pentru exterior!! Vă puteți îndrepta atenția si către diferite modele de copertine, pergole retractabile, rulouri exterioare textile, rulouri exterioare din aluminiu sau din PVC, etc.

            Și pentru această categorie de produse facem aceeași recomandare: atenție sporită la calitatea materialelor din care sunt fabricate și atenție sporită la felul în care sunt asamblate. Și jaluzelele exterioare sunt o componenta estetica importantă pentru locuința dumneavoastră! SUCCES deplin în alegerea lucrurilor importante pentru decorarea și utilarea locuinței dumneavoastră!