Tipuri de interventii chirurgicale rinoplastice

0
318
Tipuri de interventii chirurgicale rinoplastice

Multi pacienti apeleaza la rinoplastie pentru a corecta problemele nasului. Majoritatea pacientilor carora li s-a operat la clinica noastra Be Perfect nasul cu varful nazal carn considera ca nasul lor este prea mare sau prea gros.

Rinoplastie pentru un nas carn

Corectarea varfului nazal carn prin rinoplastie implica îmbunatatirea si reconfigurarea marginilor mici ale cartilajului – cu metode de suturare – pentru a crea un varf nazal mai ascutit, dar natural.

Chirurgii nostri plastici recurg uneori la subtierea pielii varfului nazal pentru pacientii cu pielea mai groasa. Aceasta tehnica promite un rezultat functional si estetic stabil pe termen lung.

Rinoplastie pentru nasul mare

O alta problema obisnuita cu pacientii cu interventii chirurgicale la nas este ca nasul lor este prea mare. Un nas mare tinde sa fie plat, fara proiectie proeminenta pe fata. În plus, forma structurii nazale interne restrictioneaza adesea fluxul de aer, facand pacientii mai sensibili la mai multe afectiuni medicale, inclusiv sforaitul si apneea de somn.

Chirurgii plastici folosesc tehnici speciale de chirurgie a nasului pentru a restrange nasul la varf daltuind oasele pentru a-l face mai subtire. Acest lucru se poate face folosind mici incizii plasate pe exteriorul varfului nasului, ascunse în pliul nasului pentru a reduce dimensiunea narilor.

Revizuirea rinoplastiei

Uneori se întampla ca prima operatie la nas sa nu-ti îndeplineasca obiectivele cosmetice. În astfel de cazuri, o rinoplastie de revizuire poate fi un tratament adecvat pentru a realiza corectii minore si pentru a rafina rezultatele operatiei initiale.

Rinoplastia de revizuire, numita si rinoplastie secundara, se face pentru a repara problemele care apar dupa o interventie chirurgicala anterioara a nasului. Chirurgii nostri experti în rinoplastie sunt renumiti pentru capacitatea lor de a îmbunatati rezultatele nesatisfacatoare ale operatiei primare de nas si de a restabili un aspect natural nasului.

Chirurgie reconstructiva a nasului

Uneori un nas poate fi distrus ca urmare a traumei sau cancerului. Rinoplastia reconstructiva se refera la chirurgia estetica destinata refacerii tesutului lipsa sau iremediabil deteriorat. Pacientii care au suferit o leziune care a dus la spargerea nasului sau la traume sunt candidati buni pentru operatia reconstructiva a nasului.

Septoplastie

Septoplastia este un tratament chirurgical corectiv care are ca scop corectarea unui sept deviat si îmbunatatirea capacitatii pacientului de a respira. Un sept nazal rasucit poate restrictiona fluxul de aer respirabil prin cavitatea nazala, îngreunand respiratia. De asemenea, poate duce la dureri de cap cronice sau sangerari nazale frecvente. O operatie de septoplastie îsi propune sa îndrepte un sept nazal stramb si sa îmbunatateasca calitatea vietii pacientului.

Rinoplastia etnica

În timp ce multi oameni din medii diverse încearca sa-si îmbunatateasca si sa-si refaca forma nasului, totodata multi dintre acesti pacienti doresc sa îsi pastreze identitatea etnica pe masura ce primesc îmbunatatiri estetice.

Rinoplasticienii efectueaza operatii de rinoplastie la multi pacienti, barbati si femei, de diferite etnii, din motive estetice si functionale.

O atentie deosebita trebuie acordata rinoplastiei afro-americane, rinoplastiei asiatice si rinoplastiei din Orientul Mijlociu datorita specificitatii etnice a acestor nasuri.

Cu abilitati si expertiza chirurgicala dovedite, chirurgii nostri plasticicieni faciali certificati pot repara nasul pacientului în conformitate cu obiectivele lor estetice, tinand cont de etnia unica a pacientului.