De ce trebuie să ții cont atunci când alegi un inel argint de damă?

0
229
De ce trebuie să ții cont atunci când alegi un inel argint de damă?

Nu există femeie care să nu aibă pe mână măcar un inel. În plus, în ultimul timp, inelele din argint au început să fie preferatele doamnelor și domnișoarelor. Asta pentru că bijuteriile din argint sunt foarte apreciate pentru strălucirea și versatilitatea lor. De asemenea, argintul este un metal nobil și elegant, însă mult mai accesibil ca preț decât aurul. Inelele de argint sunt potrivite pentru toate aspectele și stilurile. Inelele îți înfrumusețează mâinile, adăugând în același timp strălucire look-ului tău. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să decidem asupra unui anumit model de inel argint. De exemplu, la magazinul online de bijuterii hypnotica.ro există atât de multe inele diferite, încât adesea nu știi cum să îl alegi pe cel potrivit! În plus, cum să găsești inelul care se potrivește cu ținutele tale? Te ajutăm să îți alegi bijuteriile pentru a-ți împodobi mâinile pe baza a trei criterii: forma degetelor, stilul de îmbrăcăminte și, în cele din urmă, ocazii speciale care necesită un aspect special.

Alege-ți inelele în funcție de degete

Fiecare femeie are mâinile într-un mod specific: degetele lungi, groase, scurte sau subțiri nu poartă bijuterii în același mod. Prin urmare, pentru a-ți înfrumuseța mâinile cu un inel frumos, există reguli care trebuie respectate. Astfel, recomandăm celor cu degete scurte să aleagă inelele subțiri și discrete, sau inelele pătrate sau chiar dreptunghiulare. Ideea este să alegi o formă care să dea impresia că ai degetele mai lungi. Ca un sfat: în cazul degetelor scurte, poartă inelul doar pe inelar, nu pe arătător, pentru a nu da iluzia degetelor mai scurte. În plus, mâinilor mici nu li se recomandă să poarte inele lungi, pentru că scurtează degetele.

Femeile cu degetele lungi și subțiri sunt cele mai norocoase: mâinile lor își permit să poarte toate tipurile de inele, fără a le afecta în vreun fel aspectul. Prin urmare, această morfologie îți permite să experimentezi cu orice doreșți, de la inele clasice la cele mai originale și nonconformiste modele. Profită de ocazie pentru a-ți împodobi degetele cu bijuterii extravagante!

În ceea ce privește degetele groase, femeile care au astfel de degete sunt, în general, sfătuite să apeleze la inele groase. Poate fi contraintuitiv, dar inelele groase pe degete asemenea îți fac mâinile să pară mai lungi. Deci, inelele solide vor fi cea mai bună alegere, deoarece vor restrânge lățimea degetului. Preferă în special inelele în formă de cupolă decât inelele cu o singură piatră (tip logodnă), deoarece acestea fac mâna mai subțire.

Inele după stilul tău

Atunci când alegi un inel, stilul vestimentar este un alt factor important de luat în considerare. Nu trebuie să subestimezi acest lucru! De fapt, asortarea podoabelor cu ținuta se aplică și tuturor bijuteriilor tale. Bijuteriile și îmbrăcămintea trebuie să meargă mână în mână. Prin urmare, este important să studiezi cu atenție forma și materialul unui inel, pentru a te asigura că îți va evidenția și nu se va ciocni cu aspectul tău. Încearcă să îți potrivești culorile: de exemplu, dacă porți tonuri de albastru, un inel cu topaz îți va completa ținuta perfect. Pe de altă parte, tonurile calde și roșii vor necesita un inel de cu piatră roșie, rubin sau granat. Și dacă ai un aspect mai boem, un inel cu un model mai etnic va fi tot ceea ce îți trebuie.

Inele în funcție de ocazie

Acest lucru poate fi evident, dar probabil merită să ne amintim: în funcție de evenimente, bijuteriile tale și, în special, inelele tale, nu vor fi la fel. O zi la birou cu colegii tăi și o nuntă, de exemplu, necesită stiluri și podoabe foarte diferite. În timpul evenimentelor legate de munca ta, sobrietatea va fi esențială. Dacă doreșți neapărat să porți un inel cu piatră, asigura-te că acesta nu va ieși prea tare în evidență. Este un semn de sfidare și prost gust. Inelele mici și subțiri sunt perfecte pentru mediile profesionale, deoarece te fac mai feminină fără să atragi o atenție excesivă asupra mâinilor tale. Serile speciale și sărbătorile însă, sunt ocazia perfectă pentru a purta inelele cele mai strălucitoare. Cristalele colorate, cuartul fumuriu sau chiar smaraldul îți vor înveseli degetele pentru a le da un aspect festiv. Dacă îți doreșți neapărat pietre colorate, ai grijă să nu suprasoliciți look-ul cu coliere și brățări strălucitoare și colorate. Eleganța și moderația stau în detalii. De exemplu, dacă porți deja o rochie strălucitoare, s-ar putea să nu fie nevoie să adaugi și niște bijuterii strălucitoare, care ar putea face look-ul să pară mult prea bling-bling.

În cele din urmă, ceremoniile precum nunta sau botezul cer cel mai mare rafinament. Împodobește-ți degetele cu un inel din argint cu o piatră strălucitoare albă, care se potrivește cu siguranță evenimentului.

Dacă nu ești însă oaspete, ci chiar mireasă, ce inel din argint poți să porți? Nu te panica: când vine vorba de inele de logodnă, la Hypnotica poți găsi o gama variată de inele de logodnă. Cine a spus că inelul trebuie să fie din aur? Și argintul ar fi un material ideal pentru a simboliza dragostea. Îți va înfrumuseța frumos degetele pentru anii următori.

Ce trebuie să știi despre argint?

Mare atenție: bijuteriile autentice din argint au adesea un semn distinctiv menționând numărul 925 sau 92,5. Acest număr garantează că procentul de argint prezent în inel este de 92,5%. Asigură-te că îți cumperi bijuteriile de la un magazin de renume, precum Hypnotica, pentru a garanta calitatea bijuteriilor tale.

Acum ai toate instrumentele pentru a găsi inelul de argint care te va face cu adevărat să arăți bine. Vizitează magazinul hypnotica.ro pentru a alege din gama largă de inele!