3 motive sa porti cercei placati cu aur

0
1023

Orice femeie intelege perfect expresia “niciodata nu poti avea prea multe perechi de cercei”. Da, doamnelor! Cerceii sunt bijuteriile noastre preferate si trebuie sa ii avem in toate nuantele posibile, ca sa asortam zilnic cate o alta pereche vestimentatiei noastre!

Trendul urmatorilor ani apartine in mod cert cerceilor placati cu aur. Iata de ce sa ii alegi:

1. Iti poti cumpara o sumedenie de modele la pret accesibil

Designerii SaraTremo sunt de acord ca, decat sa ai o singura pereche de cercei din aur masiv pe care sa ii porti non-stop, mai bine sa ai 20 de perechi de cercei placati cu aur in diferite modele si nuante si sa porti in fiecare zi o alta pereche. Oricum nimeni nu va sti ca sunt placati cu aur, ramane secretul nostru. Gasesti cele mai frumoase modele de cercei placati cu aur aici https://www.saratremo.ro/cercei/placat-cu-aur.

2. Modelele placate cu aur sunt mult mai diverse

Spre deosebire de modelele realizate in aur masiv care tind sa fie clasice si fara prea multe variatiuni, modelele de cercei placati cu aur sunt ultra-moderne. Deoarece se lucreaza mai usor, ii poti gasi in modele variate, moderne, cu cristale zirconia inserate in culori vii. Cerceii placati cu aur marca SaraTremo sunt energici, vii, fresh, exact ca tine!

3. Primesti calitate la un pret convenabil

Cerceii placati cu aur marca SaraTremo sunt realizati in Brazilia, tara cunoscuta pentru calitatea bijuteriilor. Avand stratul de placaj cu aur foarte gros, cerceii SaraTremo nu doar ca arata ca aurul masiv, dar au si o durata de viata foarte lunga. Practic, primesti calitate premium la preturi adaptate pentru Romania.

Calitatea cerceilor SaraTremo ii face foarte rezistenti in timp, de aceea nu se vor innegri, precum cerceii chinezesti sau turcesti care au placajul de aur prea subtire.

Gasesti aici cele mai frumoase si mai calitative modele la cel mai convenabil pret in Romania https://www.saratremo.ro/cercei.