Huse pentru Samsung S20 Ultra de la BitCase

0
197
Huse pentru Samsung S20 Ultra de la BitCase

Una dintre cele mai frecvente tipuri de huse pentru smartphone, este husa cu bumper din plastic siliconat simplă și fiabilă. Popularitatea acestui tip de husă se datorează în principal prețului scăzut, unei liste impresionante de avantaje și personalizări. În magazinul online BitCase poți vedea huse personalizabile, huse cu poza ta și huse pe categorii cu diferite imagini, cum ar fi huse pisici, huse texturate, huse auto-moto, huse flori, căței, funny, cu modele abstracte, motivaționale, cu peisaje, cu vedere, pentru cupluri, sporturi, gaming și multe altele. Știm că sarcina principală a oricărei huse este de a proteja smartphone-ul de problemele minore de zi cu zi care apar atunci când transporți dispozitivul în buzunare și genți, de zgârieturile minore din viața de zi cu zi și de crăpături. Husele BitCase fac față perfect acestei sarcini.

Protejează-ți telefonul cu huse pentru Samsung S20 Ultra

Dacă ai un Samsung S20 Ultra, poți afla că în magazinul online BitCase.ro există huse pentru Samsung S20 Ultra. Ar trebui să distingi acest tip de huse cu bumper din plastic siliconat ca un material care poate fi personalizat. Pe de o parte, acest tip de accesoriu este o husă de protecție completă – adică, acoperă smartphone-ul din toate părțile, și pe de altă parte, este lipsit de dezavantaje precum, creșterea dimensiunii, deoarece siliconul este un material destul de subțire. De asemenea, designul smartphone-ului este un alt avantaj, deoarece întregul exterior va fi într-o husă cu un design perfect vizibil. 

Huse pentru Samsung S20 Ultra – Avantaje

Husele pentru Samsung S20 Ultra au un preț mic, accesibil pentru orice proprietar de smartphone. Oferă o bună protecție împotriva zgârieturilor și abraziunilor. Sunt ușoare pentru că au o greutatea medie de aproximativ 10 grame. Sunt subțiri, având o grosime medie de aproximativ 0,3 mm. Sunt flexibile, deoarece husele BitCase sunt ușor de instalat pe un smartphone Samsung S20 Ultra și poate fi înlocuită cu ușurință în orice moment. Oferă protecție completă întregului corp, din spate și marginile laterale. Dimensiunile smartphone-ului nu cresc deloc, fiind ușor de ținut în mâini. Smartphone-ul nu alunecă în mâini și acesta este unul dintre cele mai semnificative avantaje. De asemenea, rezistă bine la schimbările de temperatură. Husa cu bumper din plastic siliconat este convenabilă pentru utilizare atât iarna, cât și vara.

Designul huselor este foarte divers în culori și modele. Dacă ești interesat, poți solicita crearea chiar și a unei huse cu poza ta.  Husele de acest tip se potrivesc perfect cu smartphonul Samsung S20 Ultra, sunt moi și plăcut de ținut în mâini. Materialul husei creează o frecare optimă, astfel încât, probabilitatea ca dispozitivul să alunece din mâini este foarte mică. Datorită proprietăților materialului de a absorbi șocurile, telefonul este bine protejat atunci când este scăpat accidental. Există o mare varietate de opțiuni de proiectare pentru huse de protecție pentru Samsung S20 Ultra, cu bumper din plastic siliconat. Dacă dorești o husă personalizabilă, o husă cu poza ta sau cu orice temă, poți comanda un model cu orice design, în magazinul online BitCase.ro.