Servicii stomatologice de top în București

0
206
Servicii stomatologice de top în București

Există clinici stomatologice în București care oferă servicii medicale foarte performante în momentul de față. Sunt dotate cu aparatură ultramodernă (tehnologii laser și microscoape de lucru), aici se pot realiza și intervenții chirurgicale moderne și complexe, inclusiv implanturi dentare de ultimă generație. Unele oferă, inclusiv, servicii stomatologice de urgență precum și servicii stomatologice pentru copii.

            Este un lucru real, puteți face chiar acum o programare la Clinica Stomatologica Sector 1 Dr. Eidelman. Este locul perfect pentru persoanele care doresc tratamente stomatologice ultramoderne, realizate cu aparatură de ultimă generație.

            Ce este scanarea intra orală digitală?

            Scannerul de acest tip este de fapt o camera video de înaltă calitate. Ea transmite direct către un computer, toate datele care au fost scanate de la fiecare pacient în parte. Apoi, computerul va asambla în mod 3D datele și le va trimite în mod automat către laboratorul nostru. În felul acesta sunt realizate la noi plombele și coroanele dentare. Rezultatele estetice sunt excelente! În felul acesta nu va fi nevoie decât de câteva zile pentru a finaliza proteza.

            Ce este implantul dentar digitalizat?

În momentul de față, tehnologia din domeniul stomatologiei ne oferă posibilitatea de a realiza un implant dentar folosind un computer. Acest lucru înseamnă că implantul va fi realizat cu o precizie maximă, exact acolo unde trebuie realizat! De asemenea, astfel de metode au un rezultat estetic foarte bun. Aici avem posibilitatea de a realiza implanturi dentare Megagen (Corea), Zimmer (USA), Straumann (Elveția), sinus lift deschis și ghid chirurgical 1 arcadă.

            Ce tipuri de servicii stomatologice mai sunt incluse în oferta acestor clinici moderne?

            Rețineți faptul că, vă puteți adresa în orice moment, atât către Clinica Stomatologica Piata Victoriei cât și către orice altă Clinică Dr. Eidelmandin București, pentru orice tip de afecțiune stomatologică. Echipa medicală de aici oferă următoarele categorii importante de servicii stomatologice: ortodonție, implantologie, chirurgie, estetică dentară, parontodologie, endodonție microscop, terapie dentară, etc. Pentru a afla dacă problemele dumneavoastră de sănătate se pot rezolva aici, va trebui să programați o consultație și să discutați împreună cu un medic de aici, despre soluțiile cele mai bune pentru dantura dumneavoastră. Nu este obligatoriu să locuiți în București. Programările pot fi făcute de orice persoană interesată, din orice localitate a țării sau chiar și de persoanele care locuiesc în străinătate.

            Clinicile Dr. Eidelman oferă inclusiv servicii stomatologice pentru copii!

Prețurile nu sunt deloc mari și sunt postate pe site-ul de prezentare al companiei Cliniciledreidelman.ro. Pentru programare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0732.733.780 sau ne puteți trimite o solicitare la adresa de email office@cliniciledreidelman.ro.

            Suntem foarte bucuroși să vă prezentăm soluțiile noastre și să vă ajutăm să vă recuperați într-un mod foarte plăcut starea de sănătate. O dantură frumoasă înseamnă o viață socială bună, înseamnă încredere maximă în propriile puteri, o foarte bună digestie și o stare generală psihică excelentă. Rețineți că acesta este locul unde puteți solicita ajutor și în situații de urgență care nu mai pot fi amânate deloc! Avem nevoie doar de o singură consultație pentru a ne da seama în ce fel vom recupera dantura dumneavoastră.