Momente muzicale pentru evenimente speciale

0
221
Momente muzicale pentru evenimente speciale

Pentru ca un eveniment special să aibă succes deplin, aveți nevoie de mai multe lucruri. În primul rând aveți nevoie de o locație frumoasă cu personal foarte primitor. Apoi, aveți nevoie de o formație profesionistă și de un bucătar foarte priceput.

            Muzică de bună calitate pentru toate gusturile

            Pentru muzică de calitate, vă recomandăm o formație cu multă experiență! Este vorba despre formația Lucian Band care a fost fondată încă de acum 20 de ani. În tot acest timp, au participat la foarte multe evenimente speciale importante și au susținut inclusiv concerte în toată țara dar și în străinătate. Și chiar au avut SUCCES!

            Toți artiștii cu care colaborează această frumoasă formatie nunta au foarte mult talent și multă experiență. Pentru că evenimentele sunt diferite din multe puncte de vedere, și pentru că pot fi organizate în foarte multe feluri, firma a decis să realizeze pachete diferite de servicii, în funcție de caracteristicile fiecărui eveniment în parte.

            IMPORTANT! Pentru anul 2021 mai sunt câteva date libere disponibile acum! Contractele pentru anul 2022 sunt semnate deja! Dacă sunteți în căutarea unei formații de acest gen pentru evenimentele organizate de dumneavoastră, este foarte recomandat să stabiliți o audiție cât mai repede!

            La ce fel de evenimente pot participa artiștii de la Lucian Band?

            Este important să rețineți următorul lucru: această formație nu cântă doar la evenimente de tip nunți sau botezuri. Deoarece repertoriul lor este foarte bogat și este mult diversificat, pot participa la organizarea unor evenimente mult mai pretențioase: petreceri corporate, cocktail-uri, concerte, petreceri aniversare etc.

            Spre exemplu, în București formația a cântat deja în locații impunătoare precum  Hotel Marriot București, Hotel Ramada București, Hotel Hilton, Hotel Crown Plaza București, Hotel Hornet București, Jubile Ballrooms București, Cristal Ballrooms București și Aristocrat Ballrooms București. Așadar, mai ales firmele mari de organizare evenimente pot conta pe sprijinul acestor artiști, atunci când va fi nevoie.

            Cei doi fondatori ai formației Lucian Band, Gina și Lucian sunt absolvenți ai Academiei de Muzică din România și au foarte mult talent.

            Despre repertoriul formației

            Unul din cele mai mari avantaje pe care le oferă această formație profesionistă este acela de a vă oferi posibilitatea de a alege singuri repertoriul pentru petrecerea pe care urmează să o organizați. Melodiile din repertoriul lor sunt postate pe site-ul formației LucianBand.ro. Există foarte multe categorii de melodii: muzică de petrecere, muzică populară românească, muzică internațională, muzică grecească, muzica italienească, armenească, turcească, tangouri, valsuri, muzică de cafe-concert, muzică de jazz, muzica ușoară, etc.

            Efectiv, veți avea de unde să alegeți! Datele de contact ale firmei sunt postate pe site. De asemenea, puteți alege și …oferta formatie nunta pret în funcție de importanța evenimentului.

            Stabiliți curând o întâlnire cu membrii formației pentru a discuta despre toate detaliile importante care trebuie îndeplinite pentru încheierea contractului.               

Să aveți mult… SUCCES și un eveniment cât mai …apreciat de invitați!