Servicii de devirusare

0
316
Servicii de devirusare

Daca esti proprietarul unui website al carui cod contine un virus, risti sa pierzi aproape toti vizitatorii. Si nu numai din cauza infectarii site-ului, deoarece multi pot sa nu observe, pentru ca nu toata lumea foloseste un software antivirus, ci pentru ca motorul de cautare marcheaza astfel de site-uri, iar in rezultatele cautarii ii informeaza pe utilizatori ca „Acest site poate pune in pericol securitatea computerului tau” sau „Acest site poate dauna computerului”. Desigur, destul de rar un utilizator va merge pe un site cu o astfel de remarca. Este recomandat ca periodic sa apelezi la servicii de devirusare site-uri sa afli daca exista un virus pe site-ul tau sau daca site-ul este curat. Tehnologia utilizata de o firma specializata nu numai ca opreste hackerii si malware-ul, dar si curata site-ul infectat mai bine decat antivirusul traditional. 

De ce ai nevoie de servicii de devirusare site-uri?

Nu orice utilizator are instalat un antivirus pe calculator. Unii nu au suficiente abilitati pentru a-l instala, altii nu au bani pentru o copie licentiata. Iar versiunile piratate pot face mai mult rau decat bine calculatorului. In acest caz, pot fi utile serviciile pentru scanarea site-ului impotriva virusilor. Nu este necesar sa fie instalat pe computer si sa scanezi fisierul folosind un numar mare de antivirusuri diferite in acelasi timp. Acest lucru este facut intr-un mod profesional de catre profesionisti. Fiecare utilizator de computer, indiferent daca are un antivirus instalat sau nu, poate avea un caz in care scanarea suplimentara a unui anumit fisier nu dauneaza. Poate fi un fisier suspect cu o extensie de neinteles, o arhiva descarcata din retea sau orice alt document care nu este credibil. In astfel de cazuri, merita sa apelezi la serviciile de devirusare site-uri. 

Aceste servicii iti permit sa verifici un site suspect sau un fisier suspect, cu mai multe antivirusuri simultan. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la hackeradvisor.com care elimina codul rau intentionat, cum ar fi, redirectionari, troieni, scripturi shell si alt cod rau intentionat din fisiere (PHP, JS, HTML, imagini si fisiere de sistem) in cateva secunde, automat si cu o precizie ridicata. Site-ul tau va continua sa functioneze stabil dupa curatarea automata. Astazi, utilizatorul are multe optiuni din care sa aleaga. Insa, recomandarea este sa apelezi la servicii profesionale de devirusare site-uri cu programe speciale si cu tehnologie avansata, ceea ce le permite profesionistilor sa obtina rapid un verdict asupra site-ului scanat. 

De ce sa apelezi la profesionisti?

Evaluarea rezultatelor testelor este un subiect separat si foarte interesant. Exista cateva lucruri de retinut, si anume, faptul ca niciunul dintre serviciile de scanare online, si de asemenea, niciun antivirus nu ofera o garantie de 100% a securitatii site-ului. Pe langa site-urile care nu contin virusi si site-urile infectate, care vor fi definite de toate antivirusurile ca fiind „sigure” sau „infectate”, te poti confrunta adesea cu o situatie in care unele antivirusuri vor spune ca un site este infectat, iar altele vor spune ca site-ul este sigur. Ce sa faci in acest caz? Pentru a oferi siguranta site-urilor și fisierelor tale, apeleaza la o firma specializata.

Articolul precedentCel mai tare loc de pescuit este la NewLebadaResort.com !
Articolul următorPompe de caldura pentru casa