Conținutul video pentru mobil și desktop este regina marketingului online pentru perioada 2022-2025

0
216
Conținutul video pentru mobil și desktop este regina marketingului online pentru perioada 2022-2025

Creșterea gradului de penetrare a telefoanelor mobile de tip smartphone, precum și accesul continuu la Internet wi-fi sau celular de mare viteză, au dus la o creștere cu peste 1.500% a consumului de conținut video pe telefoanele mobile. Cele mai populare platforme online, Meta, Google, TikTok etc. au identificat acest trend al consumului de conținut video și încurajează brandurile să creeze, să difuzeze și să promoveze materiale de tip video.

În strategia de configurare a campaniilor de reclamă din platforme online precum Meta (Facebook și Instagram), Google, LinkedIn sau TikTok, conținutul video a devenit o componentă importantă ce beneficiază de tipuri de campanii dedicate și de un bonus în obținerea rezultatelor.

Conținut video relevant

Fie că vorbim de campanii de reclamă pe Facebook sau Instagram, bazate pe difuzarea unor mici clipuri video, fie că vorbim de reclame pe Google bazate pe conținut video, rețelele media se bazează foarte mult pe conținutul video. Cel mai important obiectiv de dezvoltare pentru o platformă online de tip Meta sau Google este să își păstreze relevanța pentru publicul țintă. Difuzarea de conținut video este o modalitate de atingere a acestui obiectiv. Astfel, brandurile care își fac promovare pe Instagram sunt încurajate să creeze și să difuzeze reclame video.

Conținutul video nu doar că este încurajat și sprijinit de rețelele sociale, prin rate superioare de afișare și expunere, ci și este foarte eficient comunicarea cu clienții și în transmiterea mesajelor despre avantajele competitive ale brandului tău. Pentru 2022-2025, recomandarea este să lucrați cu o agenție sau un consultant de servicii marketing online, cu rezultate dovedite în campanii de reclamă bazate pe video marketing.

Articolul precedent7 lucruri de care să ții cont la alegerea partenerului pentru servicii juridice
Articolul următorAvantaje cărbuni cocos dintr-o privire