Pentru servicii de curatare mocheta Bucuresti rapide si ecologice apelati la firma de curatenie Premier Cleaning

0
346
Pentru servicii de curatare mocheta Bucuresti rapide si ecologice apelati la firma de curatenie Premier Cleaning

Principiul activitatii firmei de curatare mocheta este foarte simplu. Angajatii firmei vin in pragul casei tale sau al biroului si intr-un interval scurt de timp mochetele vor fi impecabil de curate. Firma de curatare mocheta Bucuresti poate veni la tine acasa sau la biroul tau pentru a curata mochetele lipite, folosind aparatura profesionala, avansata tehnologic. Mocheta este spalata in mod repetat si eficient cu solutii de curatare ecologice astfel incat orice urma de murdarie, mirosuri sau agenti patogeni sunt eliminati, oferind o curatare in profunzime. Astazi, firma care ofera servicii de curatare mocheta Bucuresti are cea mai avansata tehnica de igienizare a covoarelor si a mochetelor si poate oferi serviciile sale indiferent de timpul anului sau de conditiile meteorologice. 

Avantajele firmei de curatare mocheta Bucuresti

Firma detine tehnologii dovedite si au angajati profesionisti care stiu cum sa-si faca treaba in mod rapid si eficient. Se foloseste echipament de inalta calitate precum si produse de curatare ecologice de inalta calitate si sigure pentru sanatate. Specialistii firmei de curatare mocheta au la dispozitie aparatura moderna cu ajutorul careia se ofera o curatare in profunzime a mochetei. De asemenea, echipa de lucru este prietenoasa, formata din profesionisti in curatenie, garantand confortul si expertiza necesara.

Curatarea uscata a mochetelor

Curatarea uscata a mochetelor se realizeaza direct la domiciliul clientului, folosind tehnologia extractoare. Dupa cateva ore covorul tau va fi ca nou. Aceasta tehnica este universala si permite eliminarea oricarui tip de poluare: pete incapatanate, grasimi etc. Este posibila curatarea atat a mochetelor industriale, cat si a mochetelor care necesita o prelucrare delicata. Detergentii de inalta calitate, fac culorile mult mai luminoase si redau mochetei stralucirea de odinioara.. Toate produsele sunt hipoalergenice si sigure pentru utilizare in spatii rezidentiale. Expertii firmei recomanda efectuarea periodica a curatarii uscate de mai multe ori pe an, pentru prospetime si igiena. Pentru ca aceasta sa dea rezultatul dorit, este necesara utilizarea tehnologiilor si echipamentelor speciale.

Cum se curata mocheta?

Inainte de prelucrarea mochetei, specialistul in curatenie o examineaza cu atentie, determina tipul materialului si gradul de contaminare, pentru a alege un agent de curatare adecvat. Abia dupa aceea, incepe munca de curatare a mochetei. Igienizarea generala se efectueaza cu ajutorul unei masini extractoare. Un detergent care dizolva murdaria este distribuit sub presiune pe intreaga suprafata a mochetei, apoi este absorbit impreuna cu murdaria. In ciuda compozitiei sale puternice, solutia curata usor, fara a provoca niciun prejudiciu mochetei. Substantele de curatare sunt, de asemenea, complet sigure pentru oameni si animalele de companie. Daca pe mocheta exista urme de murdarie profunda sau daca mocheta este lipita in spatii sau institutii publice, atunci curatarea se efectueaza cu ajutorul unei masini speciale. Periile sale de spalare actioneaza mecanic asupra covorului, eliminand chiar si cele mai persistente pete. De asemenea, firma de curatare mocheta Bucuresti Premier Cleaning, ofera servicii de curatare in spatii comerciale sau industriale. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite si pentru oferte personalizate nevoilor dvs. va rugam sa ne accesati site-ul PremierCleaning.ro

Articolul precedentCe este si la ce ajuta un irigator bucal?
Articolul următorPentru un mediu de lucru placut si impecabil de curat apelati la firma de curatenie birouri Bucuresti Clean Solution