Pentru un mediu de lucru placut si impecabil de curat apelati la firma de curatenie birouri Bucuresti Clean Solution

0
323
Pentru un mediu de lucru placut si impecabil de curat apelati la firma de curatenie birouri Bucuresti Clean Solution

Clean Solution nu este doar o firma de curatenie, ci este o firma profesionala care utilizeaza echipamente de igienizare moderne si eficiente si care foloseste produse de curatare de calitate, certificate si sigure. Firma de curatenie birouri Bucuresti dispune de o adevarata echipa de specialisti in curatenie. Serviciile oferite sunt de inalta calitate si personalizate pentru fiecare client nou, astfel incat pretul sa fie unul accesibil si avantajos.

Firma de curatenie birouri Bucuresti ofera servicii complete de curatare pentru birouri in Bucuresti. Experienta in munca, personalul calificat, echipamentele de inalta calitate si tehnologia avansata le permite sa obtina o igienizare de neegalat. Poti comanda servicii de curatenie cu frecventa saptamanala sau zilnica, in functie de nevoile companiei, iar pentru suprafetele mari de curatare se ofera discounturi sau se creaza oferte individuale.

Lucrari incluse in costul serviciilor de curatenie

Lucrarile incluse in serviciile de curatenie birouri Bucuresti includ: curatenie in spatiile comune ale imobilului (hol, scari, lift), spalarea ferestrelor standard si complexe, indepartarea prafului de pe mobilier si pervaze, curatarea echipamentelor informatice, stergerea ecranelor, unitatii centrale, tastaturii, etc., stergerea si aspirarea scaunelor sau fotoliilor, eliminarea prafului din covoare, aspirarea mochetei, curatenie in grupurile sanitare si igienizarea totala a acestora, curatarea hotelor de aragaz, frigider, masina de spalat vase, cuptor cu microunde si alte echipamente de bucatarie care ar putea exista in cadrul unei firme sau companii, spalarea chiuvetei, spalarea oglinzilor, a plintelor, curatarea umeda a pardoselilor acoperite (laminat, parchet, linoleum, gresie), golire cosuri de gunoi si inlocuire saci menajeri.

Curatarea complexa a birourilor

Curatarea generala sau complexa include curatarea completa a biroului, care se recomanda sa fie efectuata cel putin o data pe trimestru, sau oricand este nevoie in cazul unor dupa lucrari de reparatie sau constructie. Timpul curateniei generale si numarul de persoane implicate depinde de starea biroului si a zonei sale. Componenta optima a echipei va fi stabilita de managerul firmei de curatenie birouri, care va inspecta interiorul inainte de inceperea lucrului. Ferestrele si geamurile amplasate in locuri greu accesibile sunt curatate de alpinisti profesionisti ca parte a serviciilor suplimentare. De asemenea, daca este necesar, pentru o taxa suplimentara, se ofera servicii precum curatarea in profunzime a covoarelor sau a mobilierului tapitat.

Curatarea zilnica a biroului se efectueaza dimineata sau seara – in afara programului de lucru, astfel incat sa nu fie afectata activitatea firmei. In functie de preferintele managerului unei companii, se poate alege intervalul orar precum si numarul de interventii saptamanale. Daca exista un flux mare de vizitatori, pentru a mentine curatenia in spatiile de birouri este recomandabil sa se efectueze servicii de intretinere zilnice.

Pentru servicii impecabile de curatenie birouri puteti apela cu incredere la specialistii Clean Solution.