Paro- inovatie in domeniul ingrijirii dentare

0
638
Paro- inovatie in domeniul ingrijirii dentare

Ingrijirea dentara reprezinta o grija pentru orice om, incepand de la igiena dentara clasica cu periuta de dinti si pasta de dinti, si continuand cu igienizarea din cabinetul medicului dentist cu detartraj, airflow. Tratamentul cariilor este si el important pentru a mentine sanatatea la un nivel bun, fiind legat de intreg sistemul digestiv. Cu alte cuvinte, atunci cand tratam o carie, ajutam tot corpul sa isi mentina nivelul optim de functionare. Paro este o inovatie din medicina dentara de origine elvetiana. Firma din Elvetia este in acest domeniu si face cercetari extinse inca din anul 1969. Au fost facute descoperiri importante pentru ingrijirea dintilor cat mai corecta si pentru ca oamenii sa poata sa aiba zambete frumoase si sanatate buna.

Ce inovatii a facut paro?

Inovatiile sunt intinse pe mai multe directii ale ingrijirii dintilor:

 1. Paro sonic– aceasta este o periuta de dinti sonica. Ea are ca avantaj miscarea extrem de rapida a sa, pana la 41000 de miscari intr-un minut. Se utilizeaza pentru ea sistemul numit F-system. Astfel ca pasta de dinti va avea o eficienta ridicata in combinatia de fata.
 2. Paro 3Star-Technology- aici este vorba despre forma impresionanta a periutei de dinti, care este triunghiulara. Aici, perii sunt realizati astfel incat sa patrunda in forma anatomica in toate directiile si spatiile interdentare. S-a patentat acest sistem.
 3. Paro Brush-Stick – paro a inventat o scobitoare deosebita, care este facil de utilizat si este de asemenea catifelata.
 4. Paro Amin– de aceasta data s-a inventat o pasta de dinti care este lipsita de SLS. Ea intareste cu grija smaltul si ajuta flora.
 5. Paro geluri cu fluor– acestea sunt geluri de fluorura de sodiu cu inalta concentratie. Ele sunt si placute la gust si au arome interesante.
 6. Paro IsolaTechnology– aici este vorba despre un produs inovator care acopera periile interdentare si care pune un strat de protectie peste. Astfel ca metalul nu este in direct contact cu dintii, ii ajuta sa nu fie afectati negativ. De asemenea sunt marimi diverse pentru persoane care au spatiile diferite.

Periutele dentare paro

Periuta dentara este importanta in igiena corespunzatoare a gurii si de aceea fiecare om are nevoi diferite de curatare si de intretinere corecta a cavitatii bucale. Iata variantele de periute dentare paro:

 1. Paro classic: aceasta este varianta clasica cu forma de diamant. Perii sunt din nylon si au grija de cavitatea bucala. Se poate folosi si pentru masajul cavitatii bucale in intregime.
 2. Paro medic: este disponibila pentru pacientii cu parodontoza
 3. Paro sonic: cu 41000 de miscari pe minut
 4. Paro kids: pentru 0-8 ani de zile
 5. Paro super-brush: curata cele trei suprafete ale dintelui in acelasi timp
 6. Paro clinic denture brush: pentru protezele dentare
 7. Paro surgical: pentru pacientii din post-operator

Unde gasiti paro?

Paro poate sa fie comandat de la unicul importator in Romania. De asemenea se pot gasi informatii si directii de utilizare pe aceeasi pagina, se pot vedea produsele si analiza modul in care folosirea lor este posibila: https://implantdivision.ro/index.php/periute-dentare.

Articolul precedentParfumuri arabesti de nisa
Articolul următorUnde gasim croitorese bune in Bucuresti pentru rochia de seara