Parfumuri arabesti de nisa

0
1681
Parfumurile de nisa Khaneen dubaiaromas.ro

Parfumurile de nisa sunt o categorie separata de parfumuri, pline de arome inovatoare, in combinatii speciale si care ajung sa fie remarcate imediat. Ele nu seamana cu nimic din ceea ce este tipic si de aceea persoana care le poarta se face vizibila imediat.

Cui sunt adresate?

Parfumurile de nisa sunt pentru barbati, femei si unisex. Ele sunt construite fie cu tente masculine puternice, fie feminine senzuale, insa sunt des intalnite si cele unisex, care sunt purtate in functie de preferintele si interiorul fiecarei persoane.

Preturile parfumurilor de nisa

Preturile sunt uneori ridicate pentru astfel de parfumuri speciale, insa in functie de situatie, se pot gasi si parfumuri la preturi bune pentru lansare. Un astfel de exemplu poate sa fie gasit in cazul parfumurilor arabesti. Preturile mici pentru categoria parfumurilor de nisa, datorate intrarii pe piata a brandului, ajuta oamenii sa se bucure de lux la un pret redus.

Khaneen- ce inseamna?

In categoria de parfum arabesc se gaseste brandul Khaneen care este produs in Emiratele Arabe Unite si este in traducere cuvantul „frumos”. Practic brandul face referire la tot ceea ce este frumos, la lucrurile rare, unicat. Conceptul porneste de la radacini adanci prinse in traditia araba, unde totul este elegant si grandios. Desi radacinile sunt vechi, s-a dat o nota moderna, ce imprima in acelasi timp eleganta si un aspect sofisticat. Astfel se prezinta oamenilor posibilitatea de a purta un pic de lux in fiecare zi.

Cate produse s-au lansat?

Pana in prezent, in anul 2019, s-au lansat 6 produse, urmand ca pana in anul 2020 sa mai fie lansate inca 6. Ele sunt construite atat pentru femei, pentru barbati, cat si pentru persoanele care prefera sa poarte parfum unisex. Parfumurile arabesti sunt interesante si spectaculoase, indiferent de preferintele celor ce il doresc.

Prezentarea

Sticlele sunt cu forma deosebita si te duc cu gandul la eleganta si misterul locurilor ce reprezinta Emiratele Arabe Unite. Ele sunt speciale prin design si detalii, ce atrag privirile imediat. Au si o nota moderna in design , care este reprezentata si corespunde cu mirosul ce este la fel construit si doreste sa imbine stilul contemporan cu vechile radacini.

Beneficiile cumpararii parfumurilor arabesti

Parfumurile de nisa sunt speciale si dintre ele parfumurile arabesti au o puternica atractie datorata combinarii aromelor intr-un mod tipic si imbietor. Iata cateva beneficii ale cumpararii unui parfum arabesc de nisa:

  • Nu mirositi la fel ca persoanele din jurul vostru. In functie de PH-ul pielii voastre, mirosul va sta diferit si veti avea personalitatea pusa in valoare.
  • Sunt puternice ca miros si nu este necesar sa utilizati cantitate mare.
  • Trezesc simturile.
  • Va vor face sa va simtiti puternic/a, elegant/a si sofisticat/a.
  • Au un raport potrivit calitate-pret.
  • Au ambalaj deosebit si sunt frumoase, la fel ca si numele brandului Khaneen, care inseamna exact acest lucru.

Pentru a putea cumpara parfumuri arabesti create in Emiratele Arabe Unite, puteti vizita site-ul dubaiaromas.ro unde veti descoperi atractia sofisticata a acestora si va veți bucura de o experienta olfactiva unica.