Lenjerii Moș Crăciun de la cumparamisim.ro

0
524
lenjerii pat mos craciun

Setul de lenjerii Moș Crăciun este visul oricui și este un regat magic, un cadou dulce de la Univers pentru toate ființele vii care locuiesc pe planetă. În timpul somnului, nu doar te odihnești, ci te și umpli de energie. Lenjeria de pat Moș Crăciun este capabilă să te ducă în țara viselor, să te vindece, să tonifieze și chiar să sugereze răspunsuri la cele mai incitante întrebări.

Ce simți când intri în dormitor și te uiți la pat? 

Sărbătoare, calm complet sau un fel de anxietate neplăcută? Aceste seturi de lenjerii de pat sunt capabile să îți dea un val de forță și să te pregătească pentru o noapte magică de Crăciun. Mulți psihologi au studiat problema influenței gamei de culori a lenjeriei de pat asupra stării de spirit și a corpului uman. Culorile care te înconjoară, poartă informații despre lumea din jurul tău și de asemenea, formează anumite emoții. Culoarea poate provoca anxietate sau invers, un sentiment de bucurie, dragoste etc. Prin cercetările lor, oamenii de știință au dovedit că lenjeria de pat te poate energiza sau te poate liniști. Culoarea, modelul și țesătura lenjeriei de pat pot afecta sănătatea fizică și emoțională a unei persoane.

Varietate mare de lenjerii de pat Moș Crăciun

Ochii fac diferența între culori, nuanțe, modele luminoase. Și adesea, atunci când faci o alegere, ești condus de emoții. De exemplu, alegi un set de lenjerii de pat Moș Crăciun în culoarea roșu aprins. Apoi, se dovedește că în dormitor o astfel de culoare acționează pozitiv, oferind bucurie, energie și bunăvoinţă. Pentru a cumpăra lenjerie de pat utilă pentru starea psiho-emoțională, nu trebuie să urmărești neapărat moda. Desigur, alegerea este o chestiune individuală și fiecare are propriile criterii de selecție. Există însă câteva reguli generale, în urma cărora poți evita deciziile greșite. 

Efectul culorilor asupra organismului

Galbenul are un efect special asupra zonelor stomacului, ficatului, vezicii biliare și pancreasului, stimulează sistemul digestiv. Galbenul redă activitatea unei minți obosite, înveselește și aduce bucurie, dă un sentiment de încredere și optimism. Ajută în lupta împotriva depresiei. Lenjeria de pat Moș Crăciun de culoare galbenă este excelentă, în special pentru copii.

Lenjeria de pat Moș Crăciun de culoare albastră este alegerea celor care iubesc libertatea și spațiul, dezvăluind forțele ascunse ale minții și urechilor. Mai mult decât atât, oferă liniște sufletească și armonie. Lenjeria în această culoare poate avea un efect benefic asupra sănătății, scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea vederii și a somnului, ameliorarea nervozității și fricii.

Gama de lenjerii Moș Crăciun în nuanța roșie este alegerea personalelor energice și active care nu doresc să stea pe loc, nici măcar în dormitor. Roșu este culoarea pasiunii, focului și sângelui. În plus, culoarea roșie are un efect emoțional și stimulant, deoarece lenjeria de pat Moș Crăciun în această culoare este special creată pentru sărbători. La nivel fiziologic, se observă și un anumit efect, și anume, vasodilatație, îmbunătățirea circulației sângelui, normalizarea pulsului, a tensiunii și a ritmului de respirație.

Setul de lenjerii de pat din colecția Moș Crăciun este cusut din bumbac satinat, de înaltă densitate, ușor, extraordinar de neted și mătăsos sau pufos Cocolino.

Articolul precedentGoodBath.ro – tot ce-i mai bun pentru baia ta!
Articolul următorAi consumat vreodată miere de Manuka? Dacă nu, află de ce ar trebui să faci asta !