GoodBath.ro – tot ce-i mai bun pentru baia ta!

0
270
GoodBath.ro - tot ce-i mai bun pentru baia ta

Cabina de duș dotată cu dispozitive de hidromasaj devine din ce în ce mai populară. Cabina de duș nu numai că înlocuiește în mare măsură cada, dar, ceea ce este important, eliberează o parte semnificativă a băii, fiind în același timp parte integrantă a interiorului acesteia. În mod convențional, cabinele de duș cu hidromasaj pot fi împărțite în două tipuri. Prima este o cabină de duș cu o cadă în care este montat un sistem de hidromasaj (jacuzzi); de fapt, este o cadă cu hidromasaj cu drepturi depline, cu pereți de închidere. Al doilea tip este o cabină de duș cu un panou hidraulic vertical încorporat (duș cu ventilator Charcot). Unele modele de cabine de duș cu hidromasaj sunt echipate cu un generator de aburi – cu ajutorul acestuia putând crea aromoterapia sau o baie turcească. Într-un compartiment special al cabinei de duș, se adaugă uleiuri speciale, care sunt pulverizate prin duze odată cu apa. Aerul din cabina de duș poate fi încălzit cu un generator de abur de până la 50 de grade (cu toate acestea, efectul unei saune finlandeze nu poate fi atins – dacă temperatura este prea mare, plasticul se încălzește, și în acest caz, poate provoca arsuri).

Cum să alegi ușa de duș

Atunci când alegi ușa de duș, este necesar să iei în considerare care sunt caracteristicile pereților din cameră, de exemplu, dacă aceștia sunt perfect plați. Motivul este că nu toate ușile de duș pot fi instalate pe pereți neuniformi. Dacă baia ta are exact acești pereți, poți achiziționa uși de duș care au un profil care îți permite să compensezi defectele peretelui. De asemenea, este necesar să iei în considerare lățimea ușii, deoarece ar trebui să fie convenabilă pentru toți membrii familiei tale. Mai mult decât atât, ar trebui să acorzi atenție mecanismului ușii în sine, deoarece, aceasta ar trebui să se deplaseze lin și liniștit, iar o reacție semnificativă în direcție verticală amenință cu riscul ieșirii ușilor din profilul de ghidare.

Uși de duș din sticlă

Magazinul online goodbarh.ro oferă uși de duș de diferite modele, care pot diferi prin materiale, formă, aspect, dar toate sunt unite de durabilitate, fiabilitate și calitatea excelentă. De exemplu, ușile glisante de duș constau din multe elemente diferite și, cu cât sunt mai multe, cu atât structura este mai fiabilă și mai durabilă. În funcție de tipul de deschidere, ușile de duș pot fi împărțite în mai multe tipuri.

Ușa de duș glisantă

Este tipul cel mai practic și convenabil. Practic nu se pierde din spațiul băii, iar lățimea ușilor poate fi găsită în orice dimensiune optimă. Atunci când alegi ușa de duș glisantă, acordă atenție mecanismului cu role, care determină în mare măsură durata de viață a echipamentului.

Uși de duș articulate

Există modele simple și duble. Cu toate acestea, este necesar să se acorde atenție faptului că ușile care se deschid spre exterior, oarecum „fură” din zona băii și în interior din zona spațiului de duș.

Uși pliabile de duș

Sunt cele mai simple. Acestea au montate role și o șină de-a lungul căreia se deplasează, panouri din sticlă călită sau plastic. Ușile de duș pot fi realizate din diferite materiale. De obicei ușile constau dintr-un profil din aluminiu, în care se introduce sticlă călită sau din vitralii din polistiren. Vitraliile pot fi texturate, mate, transparente, iar profilul poate fi bronz, cromat, auriu. Ușile de duș din sticlă sunt ceva mai scumpe decât cele din polistiren, dar își păstrează aspectul original mai mult timp.

Articolul precedentALEGE CORPURILE DE ILUMINAT POTRIVITE PENTRU FIECARE CAMERĂ DE ACASĂ
Articolul următorLenjerii Moș Crăciun de la cumparamisim.ro