De ce sa alegi un filtru osmoza apa pentru o casa privata? 

0
259
De ce sa alegi un filtru osmoza apa pentru o casa privata

Daca ai in vedere concentratia crescuta de saruri de magneziu si calciu din apa, si de asemenea continutul ridicat de fier si impuritati mecanice atunci ai nevoie de filtre osmoza apa pe care le poti cumpara din magazinul online ekoinstal.ro. Aici vei gasi pachete complete care contin: pre-filtrare mecanica, element cu membrana pentru osmoza inversa, post-filtrare cu carbune activ, vas de stocare apa tratata si robinet chiuveta, elemente de conectare la reteaua de apa proprie, astfel incat, sa-ti fie usor sa le montezi.

De ce ai nevoie de filtru osmoza apa?

Ca urmare a trecerii apei prin filtrele sistemului de osmoza inversa, acesta elimina 99,9% din impuritati: saruri de fier, amoniac si amoniu, nitrati, nitriti, fluoruri, sulfati, cloruri, bicarbonati, calciu, magneziu, clor rezidual legat, siliciu, sodiu, aluminiu rezidual. In plus, datorita actiunii filtrelor de osmoza inversa, duritatea generala a apei este redusa semnificativ, ceea ce duce la formarea scarii in timpul fierberii, la acoperirea alba pe vase si alte obiecte. Dupa cum se stie, apa este o substanta care nu are culoare, gust sau miros. Apa trecuta printr-un sistem de osmoza inversa este absolut lipsita de mirosuri, pe care niciun alt sistem de tratare a apei nu le poate asigura. Poti achizitiona un filtru osmoza apa din magazinul online ekoinstal.ro.

Sistem de filtrare apa potabila de la ekoinstal.ro

Oricat de curata este apa filtrata, nu este atat de gustoasa si sanatoasa ca apa din surse naturale, in special cele montane. Acest lucru se datoreaza faptului ca in procesul de purificare pe mai multe niveluri, isi pierde structura initiala: interactiunile de hidrogen care permit moleculelor sa se alature in grupuri hexagonale stabile, sunt distruse. Insa, sistemele de tratare a apei din magazinul online ekoinstal.ro sunt o combinatie de filtre cu osmoza inversa si dispozitive unice care iti permit sa ai apa in forma sa naturala, adica apa structurata. Cristalele de apa structurate prin filtre osmoza apa, sunt cele mai asemanatoare cu cristalele de apa de izvor, fapt confirmat de rezultatele studiilor de laborator. Astfel de filtre de calitate poti cumpara din magazinul ekoinstal.ro.

Osmoza inversa este un sistem multifunctional care reduce concentratia sarurilor metalelor alcaline din pamant, desalinizeaza si dezinfecteaza apa. Osmoza inversa este o tehnologie folosita de producatorii de apa imbuteliata si alimente din intreaga lume. Filtrele cu osmoza inversa din gospodarie (filtre cu membrana pentru purificarea apei) fac ca apa de la robinet sa fie sigura si de calitate in casa ta. Filtrele osmoza inversa pe care le poti cumpara din magazinul online ekoinstal.ro indeparteaza toate impuritatile daunatoare din apa de la robinet, elimina complet duritatea apei, imbogateste apa cu magneziu si calciu si este eficient chiar si cu presiunea scazuta a apei.

Sistemul ultra-compact pentru purificare profunda si mineralizarea apei este un sistem de automatizare de inalta tehnologie care iti permite sa folosesti filtrul chiar si pentru un sistem de alimentare cu apa cu presiune scazuta, deoarece in kit ai si o pompa inclusa, dar in acelasi timp poti economisi pana la 9 tone de apa intr-un an. Mineralizatorul inclus in kit-ul de vanzare in magazinul online ekoinstal.ro, restabileste raportul optim de saruri anorganice ceea ce contribuie la sanatatea si longevitatea vietii oamenilor.