Cele mai bune sfaturi pentru web design de la IT eXclusive

0
338
Cele mai bune sfaturi pentru web design de la IT eXclusive

Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca daca doriti ca afacerea dvs. sa creasca din ce in ce mai mult, este indicat sa o promovati cat mai eficient in mediul online. In aceste conditii, IT eXclusiv va poate ajuta cu crearea site-ului firmei, cu un web design pe masura asteptarilor si cu servicii de optimizare seo de cea mai buna calitate.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta putin despre web design, pentru a stii cum va poate ajuta acesta afacerea. Iata asadar cateva sfaturi profesionale pentru a avea parte de un web design profesional de la IT eXclusiv.

In lumea de astazi care este din ce in ce mai presata de timp, majoritatea oamenilor nu au la dispozitie un minut de pierdut pe un site oarecare. Acest ritm accelerat se extinde pana la domeniul design-ului web – designul dvs. profesional Web trebuie sa satisfaca cerintele utilizatorilor cu o gama larga de optiuni pentru vizualizarea pe Web.

Chiar daca creati un design de site care merita o asteptare, vizitatorii care se confrunta cu o viteza lenta de descarcare nu sunt susceptibili sa ramana in jur. Deci cum va puteti oare asigura ca timpul este de partea dvs.? Acordati o atentie deosebita celor sapte sfaturi profesionale de web design pentru a crea un site web care nu va va incetini afacerea.

1. Limitati utilizarea Flash player

Flash este un exemplu clasic de stil asupra substantei si, desi are cu siguranta locul sau in designul web profesional, acesta trebuie folosit cu usurinta atunci cand creati un site web. Chiar daca vizitatorii dvs. au dreptul de flash player (si multi nu vor), va creste timpul de descarcare a site-ului dvs. Flash este, de asemenea, unul dintre elementele de design ale site-ului web care nu este inca accesibil pentru motoarele de cautare, ceea ce inseamna ca poate impiedica eforturile de optimizare a motorului de cautare.

2. Comprimati imaginile

Imaginile reprezinta un exemplu excelent al modului in care ar putea fi inselator in designul profesional Web. S-ar putea sa nu realizati cat spatiu ocupa atunci cand creati un design al site-ului web. Prin comprimarea imaginilor inainte de a le adauga la designul Web profesional, puteti reduce / micsora imaginea GIF sau .JPEG cu pana la jumatate din dimensiunea originala. De asemenea, este posibil sa doriti sa specificati inaltimea si greutatea imaginilor in HTML, ceea ce poate reduce timpul de incarcare.

3. Curatati-va codul

In timp ce textul HTML este mult mai rapid decat textul grafic, exista moduri in care il puteti face si mai rapid. Feriti-va de spatii de codare straine cum ar fi spatii, etichete inutile si chiar spatiu alb, care pot mari dimensiunea fisierelor. Amintiti-va ca mai putin este mai mult si utilizati setarile implicite pentru etichete sau eliminati-le ori de cate ori este posibil.

4. Utilizati miniaturile

Miniaturile sunt o tehnica de design special pentru site-urile web de comert electronic. Oferiti clientilor o imagine mica si rapida de incarcare a produsului dvs. si lasati-i sa decida daca doresc sa vada versiunea mai mare a imaginii.

5. Comutati la CSS

Multi designeri web folosesc acum Sheets of Style Cascading (CSS) in loc de aspectul tabelului mai traditional. CSS este un limbaj de styling care are un scop dual in designul profesional Web: va poate economisi timp cand creati un site web si salvati timpul vizitatorilor reducand drastic dimensiunea paginii si descarcand timpul.

6. Reduceti cererile serverului

Orice element al designului dvs. care se incarca de pe un alt server – fie ca este vorba de un grafic, de un clip audio sau de un anunt – va determina o solicitare HTTP de fiecare data cand pagina se incarca. Creati un site web cu continut extern limitat pentru a reduce timpul de incarcare.

7. Acordati atentie dimensiunii paginii

Chiar daca utilizati toate sfaturile de mai sus, dimensiunea paginii dvs. poate fi inca suficient de mare pentru a provoca un raspuns lent atunci cand toate piesele site-ului dvs. sunt puse impreuna. Amintiti-va ca mai putin este deseori mai mult in designul profesional Web si folositi doar continutul absolut necesar. Dimensiunea ideala a paginii este de aproximativ 30KB.

Atunci cand creati un design de site pentru afacerea dvs., mergeti la un pas extra pentru a va asigura ca site-ul dvs. are viteza pe care vizitatorii dvs. o au – sau risca sa treaca.

Cel mai pretios sfat insa, este acela de a contacta o agentie renumita de pe piata, precum IT eXclusiv, care va poate oferi servicii de web design de cea mai buna calitate, iar astfel va asigurati de faptul ca site-ul dvs. este pe cele mai bune maini.