Autocolant decorativ

0
290
autocolant decorativ

Casa noastra trebuie sa arate cat mai bine, sa ne simtim cat mai comfortabil in interiorul acesteia. Decorarea casei presune costuri mari daca apelam la produse din marmura, lemn masiv sau chiar piatra decorativa. Astazi va prezentam trei variante care inlocuiesc aceste produse si care va infrumuseteaza casa si va pastreaza o mare parte din bani in buzunar.

Autocolant decorativ din lemn

Lemnul a fost dintotdeauna un element decorativ foarte des intalnit in casele noastre. Fie ca vorbim de lemn masiv, fie ca vorbim de pal care imita diverse culori ale lemnului, acesta este cel mai des intalnit element decorativ din casele noastre. Putem insa sa modificam foarte simplu si cu buget mic mobilierul si sa il transformam fara sa schimbam intreaga mobila.

Reconditionarea consta in aplicarea unui autocolant decorativ din lemn, in game diverse, ce se aplica foarte simplu chiar si de un nespecialist. Rezistenta lui este foarte mare, de peste 10 ani si este foarte rezistent la apa, muradrie, raze UV, uzura.

Intr-o gama larga de culori (fag, stejar, nuc etc.), este solutia cea mai buna pentru reconditionarea mobilei uzate dar si pentru decorarea peretilor sau a podelelor.

Autocolant decorativ marmura

Marmura este o piatra des intalnita in constructii, de multe ori fiind usor de recunoscut. Vine in multe variante de culori insa predominanta este marmura alba. Pentru a-ti decora casa (fie podeaua,fie peretii) cu marmura, trebuie sa scoti o suma foarte mare de bani din buzunar.

Venim in ajutorul tau cu o solutie mai putin costisitoare si anume: autocolantul decorativ care imita marmura. Este vorba despre o folie super rezistenta la uzura, apa, murdarie si raze UV, disponibila in modele variate ce iti pot oferi un upgrade decorativ fantastic. Variantele disponibile se gasesc atat in sortimente mate cat si lucioase si au o durablitate de peste 10 ani.

Autocolant decorativ piatra

Un alt obiect decorativ la care cei mai multi apeleaza este piatra, fiind folosita atat pe exterior cat si pe interior. Un mare dezavantaj al folosirii acesteia este ca se iau cativa centimentri din suprafata. Piatra arata f bine aplicata pe perete, dand o nota de rustic dar totodata fiind eleganta.

Include in proiectul de renovare al casei tale si folia decorativa ce imita piatra si cu siguranta cei fi super multumit de rezultat. Intr-o gama larga de culori si modele, aceasta va oferi casei tale un aspect modern si primitor.

Foliile decorative ce imita piatra le puteti folosi fie pentru acoperirea unui perete intreg, fie pentru acoperirea unei zone mai mici (o parte din perete sau zona ce delimiteaza barul in locuinta dvs.). De asemenea, se pot folosi cu succes si pentru acoperirea podelelor, dand un aer foarte elegant incaperii.

Aceasta folie este foarte rezistenta si are durabilitate de peste 10 ani si vine in 25 de nuante mate.

Ce parere aveti despre decorarea locuintei cu aceste tipuri de folii? Pe care le preferati: lemn, piatra sau marmura?