Tu știi cine te poate ajuta cu lucrări de calitate în domeniul electric?

0
334
Tu știi cine te poate ajuta cu lucrări de calitate în domeniul electric

Una dintre cele mai recunoscute firme de pe piața din țara noastră, care se ocupă cu distribuția de componente și sisteme de distribuție a energiei electrice este T&D PROELECTRIC – POSTURI DE TRANSFORMARE PRODUSE IN ROMANIA –. Aceasta se ocupă cu tot ceea ce ține de instalațiile de alimentare cu energie electrică, mai exact proiectarea, execuția și punerea în funcțiune a acestora.

Principala misiune a firmei este aceea de a asigura produse sau servicii de cea mai înaltă calitate, atât echipamente de tensiune medie sau joasă, posturi de transformare, transformatoare, celule de medie tensiune, tablouri de joasă tensiune și multe altele.

În funcție de cerințele clienților, reprezentanții firmei se deplasează pentru a realiza sau instala posturile de transformare, iar în cele ce urmează vei afla totul despre cele situate în mediul rural.

Posturile de transformare din mediul rural

În mediul rural, cele mai frecvente posturi de transformare sunt acelea care sunt montate pe unul sau doi stâlpi. În cele ce urmează, o să afli o serie de informații elementare despre postul de transformare aerian pe un stâlp, dar și modul în care acesta este realizat.

Când vine vorba despre modul de realizare al unui post de transformare, este important de știut faptul că acestea pot fi montate în două moduri:

  • Transformatorul se instalează pe o platformă
  • Transformatorul este agățat de stâlp.

Postul de transformare aerian are o instalație electrică simplă, iar alimentarea acestuia se realizează cu ajutorul unui separator care se montează pe același sau aceiași stâlpi ori pe un altul situat în amonte.

Separatorul este de tip STEP, ceea ce permite executarea lucrărilor fără a mai fi necesară montarea unor scurtcircuitoare mobile de medie tensiune, iar legătura cu transformatorul este realizată cu ajutorul unor siguranțe fuzibile. Aceste siguranțe fuzibile pot lipsi , dacă în stație este montată o protecție maximală.

Aceste tablouri de joasă tensiune sunt integrate într-o cutie de distribuție și sunt formate din diverse componente, precum bare colectoare rigide, ce se conectează la bornele de joasă tensiune ale transformatorului. Cutia de distribuție poate fi montată inclusiv la punctul de comandă al sistemului de iluminare public.

Cutia de distribuție se realizează dintr-o tablă de oțel și permite accesul la siguranțe și contoare prin intermediul a două uși situate în partea din față, dar are inclusiv o ușă în partea din spate care permite accesul la bornele ce fac legătura cu bornele de medie tensiune ale transformatorului.

Toate echipamentele ce sunt folosite pentru realizarea posturilor de transformare sunt testate, iar firma T&D Pro Electric este certificată pentru realizarea unor lucrări de calitate în domeniul electric de joasă și medie tensiune, dar și pentru a proiecta și fabrica posturi de transformare.

De asemenea, firma se ocupă și de toate lucrările de mentenanță a propriilor lucrări și este în măsură să ofere asistență tehnică atunci când aceasta este necesară.

Astfel că, în cazul în care vei avea nevoie de astfel de lucrări de natură energetică, această firmă este cea mai potrivită pentru a-și oferi serviciile, ea fiind primul producător omologat din țara noastră.

Articolul precedentInjectare cu acid hialuronic pentru marirea pometilor
Articolul următorLenjerii de pat de la cei mai buni producatori