StarMove: mutari mobila Bucuresti in siguranta si la un pret imbatabil

0
307
StarMove: mutari mobila Bucuresti in siguranta si la un pret imbatabil

Firma de mutari mobila Bucuresti StarMove asigura transportul precis al mobilierului de orice dimensiune, electrocasnice sau alte bunuri personale in locatia dorita de client. StarMove are o flota de vehicule spatioase, un personal muncitor, incarcatori si soferi cu experienta. Compania este gata in orice moment sa livreze mobila clientului la destinatie, fara niciun fel de daune. Estimarea gratuita oferita de reprezentantii companiei, ajuta clientul sa plaseze cu exactitate o comanda fara bataie de cap.

Firma mutari Bucuresti transporta cu succes mobila in Bucuresti sau alte localitati, ancorand in mod profesional mobilierul pentru a preveni orice fel de deteriorari. Toate masinile sunt echipate cu elemente de fixare moderne iar munca responsabila a angajatilor permite un transport sigur si ieftin a mobilei de acasa sau a mobilierului de birou. Alegerea mijlocului de transport se face in functie de capacitatea necesara. Aranjamentul obiectelor de mobilier se face intr-un mod compact in interiorul masinii acoperite, iar distributia sarcinii se face uniform. De asemenea, exista avantajul fixarii fiabile a tuturor articolelor transportate. Inainte de transport, se alege un traseu optim si o limita de viteza, tinand cont de situatia traficului.

Lucrari de incarcare si transport mobila

Deoarece este necesar sa se asigure siguranta mobilei in timpul transportului, incarcatorii cu experienta executa cu rapiditate lucrari de complexitate crescuta: impacheteaza cu atentie lucrurile (tinand cont de caracteristicile tuturor articolelor) pentru a le proteja impotriva daunelor mecanice, muta cu atentie mobila prin deschideri inguste coborand si urcand treptele, folosesc mijloace tehnice avansate si daca este necesar, demonteaza si reasambleaza obiectele de dimensiuni mari. Dupa impachetarea corespunzatoare mobila este carata pana la autoutilitarele moderne si apoi transportata in noua locatie.

Dificultati de lucru ale incarcatorilor

Lipsa unui lift poate ingreuna coborarea si ridicarea lucrurilor si a mobilierului pe scari, ceea ce va creste costul mutarii. Daca mobilierul nu trece pe usile casei sau a liftului, sau mutarea acestuia de-a lungul scarilor va fi dificila, este necesara dezasamblarea si asamblarea.

Pretul se stabileste deasemenea in functie de anumiti factori precum adresa de plecare si destinatia transportului, etaj plecare / sosire, necesarul de personal pentru manipularea obiectelor, precum si volumul sau greutatea pieselor de mutat.

Pregatirea preliminara

Acesta este unul dintre punctele importante in organizarea unei mutari in Bucuresti. Vei economisi timp si bani daca te pregatesti si iti impachetezi lucrurile cu grija. Este util deasemenea sa etichetezi cutiile si sa faci un inventar al lucrurilor transportate.

In cazul in care preferi sa se ocupe firma de mutari, lucratorii vor folosi folii stretch, folii cu bule de aer, cutii speciale de carton de diferite tipuri si dimensiuni astfel incat totul sa fie in siguranta.

Disponibilitate parcare langa locatie

Este important sa te asiguri ca masina are acces gratuit direct la scara sau macar in apropiere. Daca distanta dintre scara blocului si autoutilitare este foarte mare, va creste timpul de munca si in consecinta, costul serviciilor de relocare.

Pentru mutari lipsite de stres, apelati cu incredere la serviciile de mutari mobila oferite de firma StarMove!