Inchirieri Auto Bucuresti prin EvoGo.ro – profesionalism, siguranta, calitate

0
1047
Inchirieri Auto Bucuresti prin EvoGo.ro – profesionalism, siguranta, calitate

Daca ai nevoie sa inchiriezi un autoturism, te poti bucura de o selectie larga de masini bine intretinute si in stare perfecta de functionare apeland la firma de inchirieri auto Bucuresti EvoGo. Nu conteaza in ce scop ai nevoie de o masina, deoarece iti va fi oferita o optiune care va corespunde in totalitate nevoilor tale. Flota firmei de inchirieri auto Bucuresti este diversificata si include atat autovehicule economice, cat si autovehicule de lux de la cele mai recunoscute marci auto. Echipamentele suplimentare oferite, cum ar fi un scaun pentru copii sau un GPS, iti vor face calatoria mai usoara si mai placuta.

In ziua de azi inchirierea unei masini se face usor, fie direct pe site-ul EvoGo sau telefonic. Poti inchiria pentru orice perioada de timp si pentru diverse scopuri – pentru o vacanta in familie, o intalnire de afaceri sau pur si simplu pentru bucuria de a conduce. Serviciul de Rent a Car nu este doar convenabil, ci este adesea fezabil din punct de vedere economic. Daca o familie de trei sau patru membri pleaca in vacanta, inchirierea unei masini va fi o solutie mai ieftina decat folosirea transportului in comun.

Clasa si tipul masinii sunt importante

Primul lucru pe care trebuie sa-l cunoasca un potential client care doreste sa inchirieze o masina in Bucuresti este ca preturile de inchiriere variaza semnificativ in functie de doi factori principali: clasa (marca si modelul) masinii inchiriate si perioada de inchiriere. Poti opta pentru una dintre urmatoarele optiuni auto: Ford Fiesta, Renault Clio, pe benzina si diesel, Skoda Rapid, Ford Focus, Ford Focus Estate, Skoda Rapid Automat, Opel Zafira, Volkswagen Passat, Mercedes Vito, BMW seria 5 automat, Hyundai Santa Fe Automat.

Rent a Car – Facilitati si beneficii

Componenta economica a contractului de inchiriere este garantia pentru masina, care astazi este ceruta de toate firmele de inchiriere. Suma depunerii depinde de clasa masinii si poate varia. La firmele de rent a car masinile sunt asigurate cu asigurarea obligatorie RCA si CASCO. Pentru a garanta siguranta clientilor, masinile de la firma rent a car sunt verificate tehnic in mod constant. De asemenea, masinile sunt intretinute foarte bine si sunt adaptate cerintelor clientilor. Mai mult decat atat, firma inchiriaza masini fara plata in avans. Inchirierea si returnarea masinii se face cu rezervorul plin si nu trebuie sa iti faci griji pentru taxa de drum.

In cazul unei defectiuni tehnice, poti beneficia de asistenta tehnica telefonica in orice moment, iar acest lucru este un mare avantaj. Printre facilitatile inchirierii auto de la firma rent a car Bucuresti EvoGo se numara numarul nelimitat de kilometri precum si livrarea gratuita la aeroportul Otopeni sau in orice alta locatie din Bucuresti. De asemenea ar trebui sa stii ca, cu cat timpul de inchiriere a masinii este mai mare, cu atat pretul este mai mic. Nu ezita sa apelezi la firma de rent a car Bucuresti EvoGo, daca iti doresti o masina sigura, asigurata, curata, cu multe optiuni si avantaje si la pretul cel mai convenabil.