Soluții pentru examenele … care nu ne plac!

0
335
Soluții pentru examenele … care nu ne plac

Este imposibil să nu aveți de susținut examene care nu vă plac, din cauza mai multor lucruri: profesori prea exigenți, materii foarte greoaie, alte lucruri mult mai importante de realizat, o prietenă sau un prieten pe care nu doriți să îl neglijați, etc.

Chiar dacă performanța nu se poate obține fără eforturi intense, nu suntem obligați să obținem performanță atunci când altele sunt prioritățile noastre!

La toate aceste lucruri mai adăugăm un lucru pe care îl recunoaște toată lumea, însă pe care nu îl schimbă nimeni: sistemul de învățământ din România este complet învechit, foarte greoi și deloc prietenos.

Soluții interesante pentru a trece de anumite examene

Ați auzit până acum măcar o singura dată de cutiuțe GSM sau de căști pentru copiat? Dacă nu, vă spunem noi, acum, că toate aceste lucruri sunt comercializate în prezent și la noi în țară. Mai există și pixuri de copiat, carduri GSM, sisteme de copiat Bluetooth, micro căști fără fir, etc.

Nu este obligatoriu să le folosiți, bineînțeles. Însă, persoanele interesate sau cele care nu au reușit să își pregătească din timp … examenele, pot încerca. Trebuie să fiți foarte atenți la sancțiuni și la consecințe, însă.

Unul din cele mai apreciate și vândute dispozitive pentru copiat existente pe piața din România în momentul de față este cutiuta GSM cu micro cască japoneză. Foarte important este faptul că acest dispozitiv funcționează fără telefon, fără fire și fără Bluetooth.

Pentru a folosi acest dispozitiv ingenios, va trebui să îl încărcați minim 3 ore înainte de examen. Atunci când va fi complet încărcat, led-ul va rămâne continuu aprins. Cartela SIM inclusă în pachetul acesta este dezactivată. Dacă însă veți folosi o altă cartelă SIM, aceasta trebuie să aibă codul PIN dezactivat înainte, pentru ca sistemul să funcționeze.

Mecanismul de funcționare nu este deloc complicat și îl puteți învăța accesând site-ul Castidecopiat.com. Este numele unui magazin online care comercializează astfel de dispozitive foarte moderne pentru examenele cele mai exigente.

Din punctul de vedere al costurilor, este foarte adevărat că ele sunt puțin cam ridicate. Spre exemplu, pentru dispozitivul descris anterior, prețul este de 400 de lei în momentul de față.

Pachetul include cutiuța GSM, cablu pentru încărcare, micro cască japoneză de culoarea pielii (cel mai mic model posibil!), cadou 5 baterii cu o autonomie de 4-5 ore și o cartelă SIM cu număr. Produsul poate fi comandat online, timpul de livrare fiind de doar 24 de ore.

Articolul precedentMUNCA ȘI OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ÎN AUSTRIA
Articolul următorDispozitive moderne pentru copiat la examene