Învață Germana indiferent de vârstă

0
81
Învață Germana indiferent de vârstă

Nu contează câți ani ai, dacă vrei să înveți o limbă străină, poți. Câțiva tineri din Cluj-Napoca, din cadrul ONG-ului Gutenberg, au dezvoltat această idee creând oportunități de a învăța limba germană pentru toate vârstele.

Atfel, programul special dedicat copiilor, prin care aceștia învață limbi străine se numește Didacto, iar programul dedicat exclusiv adulților pasionați de limbi străine se numește Centrul Gutenberg.

Limba germană pentru elevii de 8-14 ani, la Centrul Didacto

Copiii pot învăța cu ușurință germana la Centrul Didacto. Toate activitățile educaționale sunt concepute prin joacă, astfel încât copiii să poată învăța lucruri noi, în același timp să se simtă bine când le fac.

Activitatea Didacto are două componente. Cursurile online includ lecții de conversație în germană și ateliere în care copiii învață atât gramatică, cât și vocabular. De asemenea, organizăm sesiuni demonstrative, 100% gratuite, în care participanții pot observa metodele de predare folosite, dinamica grupului și atmosfera din cadrul Centrului.

Pentru a-ți înscrie copilul la un curs de germană online, accesează linkul: https://didacto.ro/curs-de-limba-germana-pentru-copii/

Limba germană pentru adulți – evoluție în carieră

Pentru adulți, aceste cursuri sunt oferite de Centrul Gutenberg și sunt în prezent toate în format online.

Cursul este conceput pentru a ajuta cursanții în diferite domenii de competență. Există cursuri clasice care se concentrează pe învățarea limbii germane în conformitate cu standardele lingvistice europene. Există și cursuri de conversație pentru vorbitori nativi. Dintre acestea, comunicarea în limba germană este cea mai importantă.

La Centrul Gutenberg se organizează în fiecare lună cursuri demonstrative gratuite la care oricine poate lua parte. Prin intermediul acestora, poți afla dacă învățarea online este potrivită pentru tine, poți înțelege metodele de predare folosite și cum se desfășoară cursurile.

Îți dorești să te înscrii la un curs de germană? Accesează linkul: https://invatagermana.ro/curs-germana-online/ Pentru a afla mai multe despre oportunitățile de învățare a limmbii germane, vizitați site-urile noastre Didacto.ro și InvataGermana.ro