5 motive pentru organizarea evenimentului tău de afaceri la un centru de conferințe din București

0
336
5 motive pentru organizarea evenimentului tău de afaceri la un centru de conferințe din București

Perioada post pandemie a venit cu o dorință tot mai mare a oamenilor de afaceri din România de a participa la evenimente corporate. După o perioadă atât de lungă în care evenimentele au fost organizate doar online, oamenii sunt dornici să participe la evenimente cu interacțiune directă, face to face. Organizatorii de evenimente sunt încă reticenți dacă să reia, ca înainte de pandemie, seriile de conferințe în București și în țară.

În București, există zeci de centre de conferințe în care pot fi organizate evenimente de succes. Unul din aceste centre este centrul de conferințe Tomis Garden București. Iată principalele avantaje ale organizării unui eveniment în această locație:

Poziționare foarte bună în București

Centrul de conferințe Tomis Garden București este situat în cadrul hotelului Tomis Garden, în inelul central al Bucureștiului, într-o poziție foarte convenabilă – între Piața Muncii și Piața Iancului. Arena Națională este aflată la cinci minute cu mașina de Tomis Garden Aparthotel.

Două săli disponibile

Acest centru de conferințe vă pune la dispoziție două săli moderne de întâlniri, ce pot găzdui diverse evenimente, de la întâlniri de afaceri, prezentări, conferințe și până la cursuri și training-uri.

Dotări ultramoderne

Ambele săli beneficiază de lumină naturală, sistem de climatizare și au o arhitectură modulară – fără stâlpi care să obtureze vederea. Sălile sunt dotate cu cele mai noi echipamente necesare pentru succesul conferinței. Echipamentele sunt noi, din anul 2022.

Organizare modulară

Cu un design funcțional și cu mobilier modular, centrul de conferințe poate fi gazda unor evenimente cu 12 până la 120 de persoane.

Rubin și Smarald

Cele două săli de conferințe se numesc Rubin și Smarald. Dispun de următorul echipament inclus: videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, televizor LCD, internet Wi-Fi, microfon wireless, flipchart și consumabile.

Ești interesat de organizarea unui eveniment la un centru de Conferinte & Evenimente Corporate? Vei găsi în multitudinea de locații din București varianta ideală pentru organizarea viitorului tău eveniment de succes.

Articolul precedentÎnvață Germana indiferent de vârstă
Articolul următorObțineți rezultate profesionale acasă: Cele mai bune produse pentru unghii cu gel