Display-uri de prezentare profesionale de calitate superioara

0
539
Display-uri de prezentare profesionale de calitate superioara

Tipurile de sisteme de prezentare afisaj expunere produse, ofera o solutie eleganta pentru locuri de circulatie frecventa precum targuri și expozitii, restaurante,birouri, hoteluri, magazine, spitale etc. 

Suport pentru note rapide

Suportul pentru note rapide permite instalarea de afise, note si pliante fara utilizarea acelor sau magnetilor. Are un aspect subtire si ingrijit. Sistemele de prindere instalat in profiluri, faciliteaza fixarea hartiei. Utilizarea sa pe scara larga, se face in agentii, spitale, scoli etc. Culoarea unui astfel de dispozitiv este argintiu anodizat standard. Instalarea pe perete se realizeaza cu ajutorul suruburilor sau al benzii adezive cu doua fete. De asemenea, este convenabil de utilizat. 

Sistem desktop multi-frame

Sistem desktop multi-frame

Un sistem cu mai multe rame pe baza de otel permite prezentarea imediata a 20 de pliante. Intr-un produs folosit pe o tableta, buzunarele PET sunt comandate separat. Buzunarele PET pot fi utilizate pe ambele parti. Pe fiecare raft este posibila instalarea a 10 rame. Deoarece ramele au buzunare pe ambele parti, este posibila prezentarea a 20 de pliante. Designul dispozitivului este usor portabil. Ramele de baza  si PET-ul pentru pliante pot fi comandate separat.

Sistemul multi-frame standing

Cadrele lansate separat sunt montate pe un suport. Ramele pentru pliante sunt rosii, negre si gri. Deoarece fiecare cadru poate fi utilizat bilateral, pot fi prezentate 2 pliante. Pe fiecare blat este posibil sa se prezinte 20 de pliante in 10 cadre.

Stand multi cadru

Pe fiecare raft este posibila instalarea a 10 rame. Deoarece ramele au buzunare pe ambele parti, este posibila prezentarea a 20 de pliante. Suportul si ramele pentru pliante pot fi comandate separat. Sistemul de prezentare este realizat din profil de aluminiu durabil cu doua canale. Fiecare cadru contine 2 pliante, iar ramele pot fi rasturnate liber. 

Sistemul multi-frame

Ofera posibilitatea de a prezenta pliante prin montarea profilului pe perete. Fiecare cadru contine 2 pliante. Astfel, folosind 10 buzunare PET, este posibil sa se afiseze 20 de tipuri de pliante simultan. Datorita fiecarui cadru PET, este posibila afisarea a doua pliante.

Sistem stand flexi menu

Un astfel de sistem de afisaj are un aspect elegant si aplicatie multifunctionala. Acest produs duce rafturile de meniu la un nivel superior. Suportul pentru meniul este un produs multifunctional care iti permite sa reglezi pozitia si inaltimea cadrului. Inaltimea suportului, unghiul cadrului si pozitia sa verticala sau orizontala, sunt usor reglabile. 

Asamblarea si dezasamblarea unui astfel de sistem se face simplu, iar la depozitare, in cazul in care nu este folosit, nu ocupa mult spatiu. De asemenea, la amplasare nu ocupa mult spatiu si este convenabil de amplasat si de prezentat meniurile. In functie de preferinte, sunt posibile variante de rame de colt rondo si rafturi fixe. Piciorul greu permite standului sa stea ferm, ceea ce ajuta foarte mult chiar si in cele mai aglomerate locuri.

Vezi oferta de produse vizitand site-ul companiei FrameWorks https://rafturionline.ro/ro/sisteme-de-prezentare-afisaj-expunere-produse