Cum se pregateste o cerere de finantare

0
915
Cum se pregateste o cerere de finantare

Daca ai nevoie sa reorganizezi procesele de afaceri, sa creezi un plan de afaceri, sa dezvolti o idee de afacere, ai nevoie de o firma de consultanta fonduri europene, asa cum este ODAS GLOBAL CONSULTING.

„Cel mai important aspect al colaborarii cu o firma de consultanta fonduri europene este faptul ca iti maximizeaza substantial sansele de a obtine o finantare prin intermediul programelor guvernamentale de tipul Startup-Nation si, implicit, de a construi o afacere profitabila. Un consultant in fonduri europene este la curent cu toate modificarile legislative, iar tu nu mai trebuie sa te ingrijorezi sau sa te interesezi de acest aspect. De ce sa pierzi timp pretios si bani, cu sanse minime de reusita cand poti apela la o firma specializata in servicii de consultanta? ” – afirma Dragos Ionut Onescu, Manager General ODAS GLOBAL CONSULTING.

Ce presupune un plan de afaceri?

In planul de afaceri, este necesara detalierea problemelor financiare, manageriale, de productie si de marketing pentru o perioada de cel putin cinci ani (de preferinta 10 ani). Ar trebui sa te asiguri ca in proiect sunt luate in considerare toate cheltuielile prioritare necesare si investitiile de capital. Fiecare finantator are in mod necesar propriul sau site web, care contine informatii despre domeniile in care fondul participa la proiecte, precum si cerintele pentru solicitanti. Este necesar sa se studieze cu atentie toate informatiile pentru a se asigura ca proiectul tau se potriveste cu interesele acestei organizatii. Daca exista lacune, trebuie trimisa o solicitare pentru mai multe informatii.

Formarea pachetului de documente

Fiecare finantator are termene clare pentru acceptarea cererilor si finalizarea proiectelor. Daca proiectul tau indeplineste toate cerintele, dar nu respecti termenele, pierzi timpul in zadar, deoarece, nu sunt acceptate cererile de intarziere. De obicei, baza pachetului de documente pentru majoritatea finantatorilor este aceeasi. Prin urmare, are sens sa apelezi la firma de consultanta fonduri europene ODAS GLOBAL CONSULTING. Pachetul de documente include: o declaratie, un plan de afaceri, scrisori de recomandare, o oferta unica (in functie de indicatiile fondului), proiecte de buget si situatii financiare.

De ce ai nevoie de firma de consultanta fonduri europene?

Este recomandabil sa primesti sfaturi profesionale de la un specialist financiar cu privire la planul tau de afaceri. In plus, firma de consultanta fonduri europene va

verificati toate documentele pentru erori ortografice si gramaticale. Prezenta in documente a unor astfel de greseli, iti va reduce reputatia in ochii beneficiarului. Aplicatiile sunt trimise prin e-mail sau prin posta obisnuita. De asemenea, firma de consultanta fonduri europene este experta, are cunostinte temeinice si experienta, programe guvernamentale de tipul Startup-Nation si, implicit, poate construi o afacere profitabila pentru tine. De asemenea, poate sa trimita cereri catre mai multe organizatii. Daca intentioneaza sa trimita documentele prin posta, se va asigura ca a facut copii ale tuturor documentelor si de asemenea, le va trimite prin posta inregistrata. Si daca intentioneaza sa utilizeze internetul, acest lucru poate fi posibil, datorita faptului, ca specialistul are un cont pe site-ul web al solicitantului, completand astfel, toate datele necesare si primind o confirmare de inregistrare.