Cafeaua Ganoderma îți poate, într-adevăr, îmbunătăți sănătatea?

0
275
Cafeaua Ganoderma îți poate, într-adevăr, îmbunătăți sănătatea

Cafeaua Ganoderma este un amestec de băuturi sub formă de pudră care conține de obicei cafea instant și extract sub formă de pudră de Ganoderma lucidum, o ciupercă medicinală cunoscută și sub denumirea de „reishi” sau „Lingzhi”. Pot fi incluse și alte ingrediente, cum ar fi zahărul, smântâna fără lactate și ierburile. O poți găsi și sub forma gano cafe 3în1 .

Dincolo de creșterea cafelei, este o băutură despre care susțin susținătorii că oferă o serie de beneficii pentru sănătate și este uneori folosită de persoanele care doresc să-și reducă consumul de cafea în timp ce își cresc nivelul de energie.

De ce folosesc oamenii cafeaua Ganoderma?

Susținătorii susțin că ganoderma poate crește imunitatea, combate oboseala, îmbunătăți memoria, crește rezistența energetică, reduce colesterolul, reduce inflamația, ameliorează stresul, inversează procesul de îmbătrânire și crește circulația. Ganoderma este, de asemenea, susținută ca una dintre principalele surse de antioxidanți.

Beneficiile cafelei Ganoderma: te poate ajuta?

Până în prezent, niciun studiu științific nu a testat efectele cafelei ganoderma asupra sănătății. Cu toate acestea, cercetările preliminare indică faptul că ganoderma luată singură poate oferi beneficii pentru sănătate.

De exemplu, o revizuire din 2016 a cinci studii publicate anterior a concluzionat că Ganoderma lucidum ar putea fi utilizată alături de terapia convențională datorită potențialului său de a îmbunătăți răspunsul tumorii și de a crește imunitatea.

În plus, cercetările arată că un consum de cafea, în general, poate avea efecte benefice. De exemplu, consumul moderat de cafea poate contribui la reducerea riscului de a dezvolta mai multe boli cronice (inclusiv diabetul, boala Parkinson și bolile de inimă).

Ganoderma lucidum poate ajuta, de asemenea, cu energie și oboseală. Un mic studiu publicat în 2018 a constatat reducerea oboselii Ganoderma lucidum la voluntarii umani cu sindrom de oboseală cronică. Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a susține aceste rezultate preliminare.

O băutură cu efecte benefice pe termen lung

Consumul regulat de Ganoderma îți permite să te simți mai bine pe parcursul zilelor în conformitate cu 4 faze stabilite: detoxifiere a corpului (eliminarea toxinelor din organism – de la 1 la 30 de săptămâni), reglare sau perioadă de auto-vindecare (reacție a organismului cu simptome care uneori sunt mai importante pentru a scădea durabil după aceea – de la 1 la 12 luni), recuperarea sau repararea ADN-ului (întărirea sistemului imunitar – de la 6 la 24 de luni) și întinerire (recâștigarea vitalității sale – până la durata nedeterminată). Bând o cană de cafea pentru a avea grijă de tine și de oaspeții tăi, asta te motivează să descoperi gama de cafea Ganoderma!

Reacții adverse posibile

Se știe puțin despre siguranța cafelei ganoderma. Cu toate acestea, ganoderma poate provoca o serie de efecte secundare, inclusiv amețeli, stomac deranjat și iritații ale pielii. Ar trebui să discuți cu medicul tău înainte de a încerca cafeaua ganoderma ganoexcel, mai ales dacă iei medicamente pentru tensiunea arterială, diluanți ai sângelui, medicamente pentru cancer.

În plus, consumul excesiv de cofeină îți poate accelera ritmul cardiac, îți poate perturba somnul, îți poate supăra stomacul și poate agrava unele probleme de sănătate mintală (cum ar fi anxietatea).

Deoarece reishi poate reduce tensiunea arterială, utilizarea sa este contraindicată la persoanele cu tensiune arterială scăzută.

Datorită posibilului său efect anticoagulant, cafeaua Ganoderma nu este recomandată în cazurile de trombocite, precum și înainte și după operație sau naștere.

Articolul precedentCum trebuie să fie un advertorial SEO?
Articolul următor4 pasi pentru montajul vasului de expansiune