Cadouri deosebite pentru cupluri – brățări personalizate!

0
318
Cadouri deosebite pentru cupluri – brățări personalizate

Dacă doriți să cumpărați un cadou deosebit pentru un cuplu, tineri căsătoriți, părinți, logodnici, prieteni, etc., puteți alege un set de brățări personalizate de o excelentă calitate. Este un cadou foarte modern, pe care foarte multe persoane au ales să îl cumpere în ultimul timp!

            Rezistă foarte bine în timp, personalizarea se realizează prin metode performante de gravură. Pot fi gravate texte cu anumite semnificații sau pot fi gravate inclusiv fotografii, alegerea personalizării fiind făcută de către dumneavoastră!

            Prețurile pentru un astfel de cadou nu sunt mari deloc, dacă luăm în calcul felul în care arată produsele precum și faptul că bijuteriile sunt realizate din aur și argint de foarte bună calitate, marcate conform reglementărilor din acest domeniu.

          Brățări personalizate cu poze

            Pentru cupluri, puteți alege un set foarte modern de bratari personalizate cu poze . Sunt bijuterii foarte fine, recomandate mai ales pentru tineri. Sunt realizate manual din șnur împletit de care se prinde un bănuț sau o plăcuță din argint 925 de cea mai bună calitate.

            Acest gen de bijuterii moderne sunt realizate și comercializate de către magazinul online onixbox.ro. Bijutierii de aici folosesc o metodă foarte modernă de gravare pe bază de diamant! Toate gravurile realizate în acest mod, au rezistență foarte bună timp îndelungat. Bijuteriile sunt marcate ANPC și sunt confecționate din argint de calitate de tip 925.

            Ambalarea cadourilor de genul acesta este realizată tot de către magazinul online care le și comercializează. Este vorba despre o cutie foarte frumoasă de bijuterii, o pungă de cadouri și o felicitare pe care se poate inscripționa un text la alegere.

            Prețul unui astfel de cadou variază între 180-250 de lei/ set brățări gravate.

            Este un cadou unic, fin, rezistent și foarte atrăgător de care își vor aduce aminte sărbătoriții oricând, cu drag!

            Pe site-ul onixbox.ro sunt postate toate datele de contact de care aveți nevoie pentru a intra în legătură directă cu unul din reprezentanții companiei. Cu ajutorul acestuia puteți stabili tipul de brățări, pozele care urmează să fie gravate precum și felul în care vor fi ambalate.

            Un buchet foarte mare de flori de sezon împreună cu multe bomboane de ciocolată de casă sau împreună cu un tort frumos decorat, pot reprezenta un cadou deosebit pentru aproape orice fel de eveniment important, după părerea noastră.

          Brățări personalizate cu nume

            Pe acest gen de bijuterii pot fi gravate și texte sau nume, date importante pentru evenimentul sărbătorit. Bratarile cu nume sunt asemănătoare cu modelele de brățări personalizate cu poze. Același material, aceleași modele, culoare, ambalare! Singura diferență constă în faptul că, personalizarea lor se va face prin inscripționarea a două nume alese de dumneavoastră.

            Metoda de gravare este identică, prețul similar.

            Este genul de cadou pe care îl puteți face logodnicei sau logodnicului dumneavoastră! Sau copiilor care au hotărât de curând să se căsătorească!

           Dacă am reușit să vă oferim o idee de cadou care va plăcut, ne bucurăm nespus! La final, vă mai putem recomanda și brățările de tip nautic realizate de acest magazin online. Sunt, de asemenea, foarte deosebite și de foarte bună calitate! Nu este deloc o pierdere de timp dacă veți aloca câteva ore pentru a studia oferta online în detaliu.

            Orice prieten sau rudă va fi foarte bucuros să primească un astfel de cadou de calitate!