Alege sa ai un somn de calitate, alege Auping

0
247
Alege sa ai un somn de calitate, alege Auping

Memorie mai buna

Alegerea unui pat de dormitor de calitate premium de la producatori calificati precum Auping va poate imbunatati calitatea somnului nemasurat in comparatie cu paturile de slaba calitate. Acest nivel imbunatatit de odihna poate avea de fapt un impact mare asupra modului in care invatam si a modului in care stocam amintirile. In timp ce majoritatea dintre noi credem ca somnul este o activitate pasiva, creierul nostru este orice altceva decat inactiv in timpul noptii. De fapt, creierul nostru intreprinde un proces numit consolidare, care este un proces in care abilitatile si informatiile sunt mutate in regiuni mai eficiente si permanente ale creierului. In timp ce dormi, exersezi efectiv ceea ce ai invatat in timpul zilei. Somnul va ajuta, de asemenea, sa sintetizati idei noi, deoarece informatiile sunt stranse in timpul noptii si combinate cu experiente noi pentru a veni cu concepte complet noi. Datorita acestui fapt, obtinerea unei cantitati sanatoase de somn odihnitor este esentiala pentru invatare si educatie.

Imbunatatiti-va sanatatea

Somnul este o componenta vitala a sanatatii tale. Somnul corect va asigura o sanatate de fier, o minte limpede si un corp sanatos, iar cercetarile au corelat acum lipsa somnului cu o varietate de tulburari, cum ar fi bolile de inima, atacurile de cord, diabetul si obezitatea. Un studiu a sugerat ca, dupa patru zile de somn intrerupt, s-a descoperit ca subiectii testati aveau niveluri de glucoza din sange care ii calificau drept pre-diabetici! Nu va neglijati somnul, deoarece sanatatea dvs. ar putea suferi ca urmare.

Controlul greutatii

In mod surprinzator, a dormi bine te poate ajuta sa-ti controlezi greutatea. Un motiv pentru aceasta este comportamentul. De exemplu, daca esti obosit, va fi mai putin probabil sa mergi la jogging sau sa gatesti o cina mai sanatoasa. Un alt motiv pentru aceasta este hormonul leptina, care se distribuie mai putin prin corp atunci cand corpul este lipsit de somn. Lipsa acestui hormon determina cresterea poftei de mancare si dorinta de a consuma din ce in ce mai mult alimente bogate in grasimi sau creste pofta de a consuma alimente dulci.

Mai putin stres si mai multa creativitate

Te gasesti mereu morocanos, incapabil sa accesezi acea creativitate interioara? Ei bine, s-a dovedit ca a dormi cel putin 8 ore pe noapte va ajuta sa va cresteti fericirea si capacitatea de a gandi creativ. Majoritatea adultilor au nevoie de aproximativ 7 pana la 8 ore de somn in fiecare noapte, iar studiile au aratat ca lipsa unui somn de calitate duce la probleme de sanatate indeajuns de grave precum problemele neurologice. Acest lucru este extrem de rau pentru dispozitia dvs. si va poate crea si alte probleme precum suparare, iritabilitate si deprimare.

Compania Auping va ofera o gama si accesibila de paturi de lux realizate din materiale de ultima generatie, perfect confortabile si extrem de elegante. Cautati acum gama noastra de paturi de lux pentru dormitor cu un simplu click pe auping.ro.

Produsele sunt disponibile la preturi imbatabile, iar livrarea este gratuita.