Serviciile de colantari auto reprezintă soluția perfectă pentru un look complet nou!

0
321
Serviciile de colantari auto reprezintă soluția perfectă pentru un look complet nou!

Orice pasionat auto iubește acea senzație de a deține și de a se deplasa cu o mașină impecabilă din toate punctele de vedere, în special daca este vorba despre exterior. O mașină care arată mai mult decât perfect la exterior, în mod sigur vă atrage o mulțime de priviri.

Să beneficiați de acele lucrări de vopsire poate avea același efect, oferind acelei mașini vechi un aspect cu totul special. Există totuși opțiuni care pot să ofere un rezultat la fel de spectaculos, dar care implică un set de costuri considerabil mai mic în comparație cu o revopsire integrală.

Ei bine, o metodă prin care look-ul unui autoturism este total schimbat și care capătă din ce în ce mai multă popularitate, în special în rândul pasionaților de mașini, este reprezentata de acele colantari auto. Aceasta metodă este mult mai puțin costisitoare și aduce cu sine și o serie de avantaje care nu sunt deloc de trecut cu vederea.

Iată care sunt câteva dintre avantajele cele mai importante ale colantarilor auto:

Costuri mult mai scăzute

Probabil acesta este cel mai important aspect pentru care pasionații de mașini aleg varianta aplicării autocolantului, bineînțeles împreună cu multitudinea de posibilități în ceea ce privește aspectul final după aplicare. Datorită faptului că autocolantul nu are o durată de viață atât de mare precum o are vopseaua clasică, implicit și costurile sunt considerabil mai mici. Pentru a aplica autocolant pe o mașină normală, puteți plăti chiar și de trei ori mai puțin în comparație cu cheltuielile necesare pentru o revopsire.

Protejează vopseaua și tabla mașinii

Autocolantul, în momentul în care se aplică, acționează și că un ideal protector împotriva zgârieturilor, decolorării vopselei, precum și împotriva apariției ruginii. Pentru a nu există nici un fel de problemă din acest punct de vedere, este de menționat și faptul că starea mașinii în ceea ce privește rugina trebuie să fie impecabilă, deoarece aceasta își vă continua traseul de extindere chiar și sub autocolant. Astfel, dacă aveți și cel mai mic punct de rugină, înainte de a aplica colantul auto, este absolut necesar să remediați problema. Același lucru se aplica și în cazul în care mașină prezinta urme de îndoituri. Chiar daca tabla este puțin îndoită/înfundată, colantul se poate aplică, însă, estetic nu arată deloc plăcut și daca vă doriți să faceți o treabă cu adevărat calitativă, atunci mașina trebuie să fie impecabilă din toate punctele de vedere. Nu credem că vă doriți că mașină să beneficieze de un tratament premium cu un autocolant de cea mai bună calitate, iar după aplicare să se vadă multe valuri și îndoituri.

Posibilități nenumărate în ceea ce privește design-ul

La fel că și în cazul vopselei, și în cazul autocolantului pentru mașini există o mulțime de posibilități. Se pot alege fi nuanțe metalizate, fie mate, chiar și nuanțe cameleon. Ideea este una simplă. Cate culori și combinații de culori exista în lume, tot atâtea există și pentru foliile autocolante. Astfel, indiferent de gusturile pe care le aveți, cu siguranță veți găsi acel autocolant perfect pentru gusturile dumneavoastră.

Ușurință în aplicare

În comparație cu procesul de revopsire, aplicarea autocolantului presupunând că mașina este impecabilă estetic, este unul extrem de rapid. O mașină poate să beneficieze de tratament cu autocolant în numai o singură zi, pe când un proces de vopsire poate dura chiar și mai mult de o săptămână în funcție de micile “daune” existente la exterior. De asemenea, folia autocolantă este extrem de ușor de îndepărtat. Pentru aplicare sau îndepărtare, trebuie să menționam și faptul că astfel de operațiuni trebuie să se desfășoare într-un mediu profesional. Va fi nevoie de ajutorul unei echipe de profesioniști în domeniu, o echipă care să dispună de toate sculele și aparatura necesară, astfel încât rezultatul final să poată fi unul cu adevărat spectaculos și de durată.

Metoda excelentă prin care se poate realiza promovare

Aplicarea autocolantului pentru mașini oferă o excelentă oportunitate pentru orice tip de afacere. Vedem zilnic sute de autovehicule pe străzi, ceea ce înseamnă că acestea reprezintă un instrument excelent pentru marketing. Marketing-ul și autocolantul fac o echipă exterm de bună, datorită faptului că acele folii autocolante se pot imprima cu logo-uri sau diverse mesaje ale firmelor și companiilor, sloganuri, imagini cu trimitere la serviciile și produsele acelor firme și așa mai departe. Oamenii văd aceste mașini în trafic și este inevitabil să nu le rămână în minte cel puțin acel banal logo. Astfel, pentru mașinile ce aparțin unei flote auto, reprezintă o soluție mai mult decât excelentă.

Autocolantul este ideal pentru firmele de taximetrie

O mașină care face parte din flota unei firme de taximetrie vă fi alergată foarte mult, deci și riscul de a fi implicata în incidente minore sau serioase, sunt extrem de mari. În plus, inclusiv vopseaua poate avea de suferit. Aplicând autocoland pe aceste mașini, pe lângă faptul că va fi mult mai ușor de protejat mașina împotriva unor evenimente neplăcute, în caz de nevoie, se poate schimba doar autocolantul de pe o singură componentă.

O soluție excelentă atunci când vine vorba despre aplicări autocolant, este reprezentată de echipa Carbonsystems.ro. Aceștia oferă clienților servicii de aplicare de cea mai buna calitate, precum și autocolant profesional din gama Oracal sau folie 3M din seria 651 sau 970. Acest tip de autocolant este cunoscut pentru o intensitate a culorii care se păstrează foarte bine în timp, precum și pentru o durată de viață foarte mare a materialului în sine.