Despre gimnastica subacvatică

0
314
Despre gimnastica subacvatică

Dacă aveți probleme de sănătate sau probleme generate de kilograme în exces, una din metodele plăcute și eficiente de a le rezolva, este contactarea unui centru sportiv care organizează ore de gimnastică subacvatică.

            În București astfel de locuri există de mult timp! Unele firme au reuși chiar să încheie contracte avantajoase cu bazine de înot foarte moderne! Sunt locuri foarte plăcute, sigure care oferă condiții europene de relaxare și sport.

            Aveți în familie un copil cu probleme locomotorii sau un adult care are nevoie de recuperare după un accident?

            Suntem în măsură să vă facem o recomandare: clubul Atack Team! Este dedicat atât copiilor cât și adulților care doresc să învețe să înoate, care doresc să practice sporturi de performanță sau care au probleme de sănătate care pot fi ameliorate cu ajutorul gimnasticii subacvatice.

            Foarte avantajos este faptul că, aici găsiți antrenori cu multă experiență (foști sportivi de performanță care au ales să îi învețe pe cei mici secretele sportului în apă!), precum și antrenori personali care vă pot ajuta în mod individual chiar pe dumneavoastră.

            Un singur bazin inot ar fi fost mult prea puțin pentru solicitările dintr-un oraș atât de mare!! De aceea, firma a reușit să încheie contracte foarte avantajoase cu cele mai moderne și dotate bazine de înot din capitală: bazinul Olimpia, bazinul Universității “Carol Davila” din București și bazinul Școlii nr.25 care a fost recent renovat.

            Condițiile unde se desfășoară cursurile de înot și orele de gimnastică sunt excelente, bazinele sunt foarte sigure și bine dezinfectate. Există camere de supraveghere video cu ajutorul cărora copiii sunt supravegheați continuu. Există puncte de prim ajutor! În anumite locații puteți înota chiar și la ore nocturne.

            Pentru că programul este diferit din cauza problemelor generate de pandemie, este foarte recomandat să contactați în mod direct unul din reprezentanții, clubului pentru a fi la curent cu toate schimbările apărute.

            Beneficiile gimnasticii subacvatice

            Dacă sunteți în căutarea unui loc unde sunt organizate cursuri inot copii și dacă suferiți de afecțiuni locomotorii sau dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus, este recomandat să cereți informații despre orele de gimnastică subacvatică organizate de Clubul Atack Team!

            Nu sunt foarte multe firme care organizează astfel de ședințe de gimnastică. Relativ nou apărută, acest tip de gimnastică este practicată, în realitate încă din antichitate. Este adevărat că doar în ultimul timp a devenit mult mai solicitată! Este probabil efectul societății moderne cu toate dezavantajele ei!

            Este un tip de gimnastică potrivită pentru toate categoriile de vârstă, copii, tineri sau adulți, persoane în vârstă, gravide sau persoane cu deficit locomotor, care doresc să 

            își îmbunătățească aspectul fizic si starea de sănătate. Nu este nevoie să urmați cursuri de înot sau nu este necesar să știți să înotați pentru a vă înscrie la cursuri de gimnastică subacvatică. Orele de gimnastică se țin la adâncimi mici, fără a exista nici un pericol pentru persoanele care nu stăpânesc arta înotului!

            Pentru că apa preia o parte din sarcina corpului, gimnastica subacvatică oferă următorul avantaj major: fiecare grup de musculatură poate fi lucrat în mod optim fără a exista riscul de accidentare, într-un mod mult mai ușor care este chiar și plăcut!

            Este și o excelentă metodă de eliminare a stresului acumulat la servici!

            În general, o ședință de Aqua Gym organizată de Clubul Atack Team durează în medie între 45-60 de minute, timp în care se pot pierde până la 500 de kcal.               

Solicitați acum informații suplimentare!

Articolul precedentHaine deosebite pentru copii
Articolul următorVouchere de reducere într-un singur loc!