Cum să găsești un hotel ieftin dacă vrei să vizitezi Alba Iulia?

0
125
Cum să găsești un hotel ieftin dacă vrei să vizitezi Alba Iulia

Alba Iulia este un oraș românesc din Transilvania. Dotat cu o bogată moștenire istorică, Alba Iulia este un oraș marcat de diversele sale influențe și în special de cele două catedrale ortodoxe și catolice, dar și Cetatea Alba Iulia.

Vrei să găsești hoteluri ieftine în Alba Iulia? Iată că noi te ghidăm pentru a te ajuta să economisești bani. Poți alege Hotel Aura Unirii din Alba Iulia care se află foarte aproape de câteva dintre atracțiile turistice din acest oraș.

Iată și cele mai importante atracții de vizitat în Alba Iulia:

  • Cetatea Albă Carolina
  • Catedrala Încoronării
  • Catedrala Romano-Catolică Sf. Mihail
  • Ruinele Castrumului Roman
  • Obeliscul Horea, Cloșca și Crișan

Cum să găsești o cazare ieftină în Alba Iulia?

1. Găsește-ți hotelul ieftin foarte devreme

La fel ca și companiile aeriene, cu cât rezervi mai devreme un hotel, cu atât prețurile pentru o cazare ieftină în Alba Iulia la hotel sunt mai mici pentru că, pe de o parte, ai mai multe opțiuni decât dacă rezervi în ultimul moment. Pe de altă parte, hotelurile tind să ofere prețuri excelente cu mult timp înainte pentru a începe să-și umple camerele.

Dacă poți, rezervă-ți hotelul cât mai devreme posibil. Spre deosebire de biletele de avion, nu trebuie să dai avans de bani atunci când îți rezervi hotelul și acest lucru îți va permite să găsești o rezervare la un hotel ieftin, mai degrabă decât să te lași pe mâna sorții căutând un hotel în ultimul moment.

2. Rezervă un hotel în sezonul scăzut

Prețul camerelor de hotel depinde de cerere și ofertă. Atunci când cererea depășește oferta (de exemplu în perioada sărbătorilor sau în timpul zilei naționale de 1 Decembrie, prețul hotelurilor explodează. Dimpotrivă, poți găsi camere ieftine de hotel de lux în sezonul de jos.

Pentru a găsi un hotel ieftin, încearcă să mergi în sezonul low cost. Prețurile camerelor de hotel sunt mult mai mici decât în ​​perioada sărbătorilor de Crăciun sau în perioada zilei naționale și nu este chiar atât de rău – nu plouă sau ninge în fiecare zi și acest lucru este mai plăcut dacă îți dorești să mergi pe jos și să vizitezi diversele atracții turistice din zonă. Acesta poate fi un sfat de reținut pentru a găsi un weekend all-inclusive ieftin într-un hotel din Alba Iulia.

3. Rezervă un hotel pentru weekend

La mijlocul săptămânii, prețul hotelurilor crește, deoarece hotelurile se adresează în principal călătorilor de afaceri, care nu sunt foarte sensibili la preț. În schimb, hotelurile își scad prețurile în weekend pentru a atrage o clientelă de agrement, mult mai atentă la preț. Dacă poți, încearcă să mergi în weekend.

Astfel, nu ezita să vizitezi Alba Iulia pentru că vei gasă cu siguranță cazare ieftină la un hotel ciar din centru. Alba Iulia este capitala istorică și religioasă a regiunii Transilvaniei. Poți merge și admira locuri magnifice, precum biserica sa ortodoxă și mănăstirea sa, centrul orașului și poarta orașului, catedrala catolică din Alba Iulia, sau chiar un sit magic care este Râpa Roșie, o zonă protejată, rezervație naturală și un sit geologic în sine.