Credite rapide – tot ce trebuie sa stiti

0
581
Credite rapide - tot ce trebuie sa stiti

Oricat am fi de atenti cu cheltuielile si cu economiile noastre, se poate intampla la un moment dat sa fim pusi in situatia de a avea nevoie de obtinerea rapida a unei sume de bani si sa constatam ca nu e deloc atat de usor. Haideti sa vedem ce ati putea face pentru a putea accesa usor un credit rapid.

Construiti-va eligibilitatea pentru un credit rapid, chiar daca nu aveti nevoie de el in acel moment

Daca scorul dumneavoazstra de credit este scazut, adica nu indepliniti conditiile necesare pentru a fi considerat eligibil si de incredere de catre o firma de credite, sunt cateva lucruri pe care le puteti face din timp pentru a schimba situatia si a va stimula scorul de credit. Astfel, chiar daca nu intentionati sa solicitati acum un credit, este bine sa va ganditi sa va imbunatatiti ratingul de credit incepand de acum si sa nu asteptati pana in momentul in care chiar veti avea nevoie de un credit rapid.

Metode pentru cresterea eligibilitatii pentru un credit rapid

Vom trece in revista 4 lucruri pe care le puteti face pentru a va creste din timp sansa de a obtine un credit rapid la momentul potrivit.

  • Evaluati-va cu obiectivitate situatia

Aceasta inseamna sa faceti o balanta a sumelor datorate, platile lunare pe care trebuie sa le faceti si veniturile care va intra. Evaluati care sunt cheltuielie de baza lunare – alimente, chirie, energie, ingrijire personala, intretinere masina sau gaze, etc. Este foarte important sa aveti o evaluare cat mai realista a vietii dumneavoastre si sa va cunoasteti cheltuielile minime lunare. Totodata, evaluati veniturile de care dispuneti.

In final, trageti o linie si vedeti in ce masura veniturile acopera cheltuielie de baza.

  • Platiti la timp si chiar in avans

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru a va creste credibilitatea si a putea accesa un credit rapid, este sa va platiti facturile la timp si sa nu aveti datorii cumulate. Majoritatea companiilor ofera aproximativ 3 saptamani pentru a plati facturile si abia dupa acest termen incep sa perceapa penalitati. Asigurati-va ca respectati termenul scadent si nu intarziati cu efectuarea platilor, pentru ca toate intarzierile de acest gen va scad credibilitatea si va fi dificil sa obtineti un credit rapid.

  • Rezistati tentatiilor

Cand urmariti doar sa va cresteti eligibilitate pentru a obtine un credit rapid mare, evitati pe cat posibil sa faceti datorii suplimentare si reduceti cat se poate de mult cheltuielile. Astfel, chiar daca companiile de credit vin cu oferte de tranzactii care va permit sa extindeti imprumutul pe o perioada mai lunga, va recomandam sa refuzati politicos.

  • Masina second hand in rate

Cu siguranta aveti nevoie de o masina. Pentru a reduce cheltuielile si a obtine o masina buna, luati in considerare achizitionarea unei masini second hand in rate.

Acum, daca indepliniti conditiile necesare si aveti nevoie rapid de bani, o solutie foarte avantajoasa este sa accesati un contract de credite rapide de la Mogo IFN.

Articolul precedentCe reprezintă serviciile DDD?
Articolul următorCare este cea mai potrivita fusta pentru tine